Oikopolut

liikunnan ja ulkoleikkien ohjaaja (ip) / Kirkkonummi

liikunnan ja ulkoleikkien ohjaaja (ip) / Kirkkonummi

Liikunnan ja ulkoilun ohjaaja Kirkkonummelle Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Vuorenmäki, Kirkkoharju ja Laajakallio.

Etsimme kaudeksi 2019-2020 iltiksiimme liikunnallista, reipasta, toimeen tarttuvaa, innostavaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa kiertävää liikunnan ja ulkoilun ohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. liikuntaneuvoja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja) tai esim. oma harrastustausta liikunnan parista sekä kokemusta lapsiryhmän ohjaamisesta.

Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja ohjaus itsenäisesti sekä yhteistyössä ryhmän ohjaajien kanssa. Pääsääntöisesti vastaat iltistemme ohjattujen ja omaehtoisten liikuntatuokioiden sekä ulkoiluhetkien suunnittelusta ja ohjaamisesta. Päivän aikana pääset osallistumaan myös kaikkiin iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviin.

Viikon aikana työskentelet kaikilla Kirkkonummen toimipisteillämme (Kirkkoharju, Laajakallio, Vuorenmäki). Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi. Työt alkavat 5.8.2019 kolmen päivän mittaisilla perehdytyspäivillä. Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/

Työ on määräaikainen 5.8.2019-29.5.2020 ja osa-aikainen, tuntipalkka yksityisen sos.palv.alan tes mukainen.
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko.
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.

Työpaikan osoite:
Kirkkoharjun iltis: Kirkkoharjun koulu, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi
Laajakallion iltis: Laajakallion koulu, Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi
Vuorenmäen iltis: Vuorenmäen koulu, Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola/ Kirkkonummi

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Kirkkonummen aluekoordinaattori Hanna Sares, 045-104 1492

Hakemus ja CV lähetetään: hanna.sares@lastenliitto.fi Kirjoitathan hakemukseen ”Liikunnan ohjaaja"