Oikopolut

liikunnan ja ulkoleikkien ohjaaja (ip) / Kirkkonummi

liikunnan ja ulkoleikkien ohjaaja (ip) / Kirkkonummi

Liikunnan ja ulkoleikkien ohjaaja, Lastenliitto Uudenmaan piiri, Kirkkonummi 
 
Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme Kirkkonummella lakisääteistä iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille kolmella koululla: Kirkkoharju, Laajakallio ja Vuorenmäki.  

Etsimme kaudeksi 2019-2020 iltiksiimme liikunnallista, reipasta, toimeen tarttuvaa, innostavaa ja tiimityöskentelytaidot omaavaa kiertävää liikunnan ja ulkoleikkienohjaajaa. Toivomme, että sinulla on jokin alan koulutus (esim. liikuntaneuvoja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja) tai esim. oma harrastustausta liikunnan parista sekä kokemusta lasten ja lapsiryhmän ohjaamisesta. 
 
Työtehtäviisi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja ohjaus itsenäisesti sekä yhteistyössä ryhmän ohjaajien kanssa. Pääsääntöisesti vastaat iltistemme ohjattujen ja omaehtoisten liikuntatuokioiden sekä ulkoiluhetkien suunnittelusta ja ohjaamisesta. Päivän aikana osallistut kaikkiin iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviin. Viikon aikana työskentelet kaikilla Kirkkonummen toimipisteillämme (Kirkkoharju, Laajakallio, Vuorenmäki). 

Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat koulun ruokalassa. Työssä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön ja kehittämiseen sekä hyödyntämään omia ammatillisia vahvuuksiasi. Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/iltapaivatoiminta/ 
 
Lakisääteisessä iltapäivätoiminnassa lapsia on ka. 13-15 henkilöä/ aikuinen. 
 
Työ on määräaikainen 5.8.2019-29.5.2020 ja osa-aikainen, tuntipalkka yksityisen sos.palv.alan tes mukainen. 
Viikkotyötunnit ovat noin 20-25 h/vko. 
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työpäivä pääsääntöisesti sijoittuu. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.  
 
Työpaikan osoite: 
Kirkkoharjun iltis: Kirkkoharjun koulu, Kirkkotallintie 6 A, 02400 Kirkkonummi 
Laajakallion iltis: Laajakallion koulu, Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi 
Vuorenmäen iltis: Vuorenmäen koulu, Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola/ Kirkkonummi 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.  
Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä, eli hakemus kannattaa lähettää pikaisesti. 

Hakemus ja CV lähetetään: 
hanna.sares@lastenliitto.fi 
Kirjoitathan hakemukseen "Liikunnan ohjaaja"