Lohja / Iltapäivätoiminnan ohjaajan sijainen

Iltapäivätoiminnan ohjaajan sijainen, Lohja

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliitto on arvojensa mukaisesti reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä ja kaiken toiminnan keskiössä ovat osallisuus ja yhdessä tekeminen! Järjestämme lukukaudesta 2022-23 alkaen Lohjalla lakisääteistä perusopetuksen iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille.

Etsimme lukukaudeksi 2022-2023 Perttilän, Järnefeltin ja Ojamonharjun koulujen toimipisteillemme reippaita, vastuuntuntoisia ja toimeen tarttuvia sijaisia iltapäiväkerhoillemme paikkaamaan ohjaajiemme satunnaisia poissaoloja. Työhön kutsutaan tarpeen niin vaatiessa ja se on keikkaluontoista. Tehtävä sopiikin esimerkiksi lisätyöksi tai opiskelun ohessa tehtäväksi. Eduksi on, jos sinulla on jokin alan koulutus, opiskelet alaa tai sinulla on kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä.

Iltistemme päivittäiseen ohjelmaan kuuluu ulkoilua, läksy-/lepohetki, ohjattuja toimintahetkiä, kuten liikuntaa ja kädentaitoja sekä valvottua vapaa-aikaa. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan päivittäin lapsille välipala, jonka ohjaajat tarjoilevat lapsille. Työtehtäviin kuuluu mm. lasten tulo- ja lähtöajoista huolehtiminen, ohjatun toiminnan ohjaaminen ja vapaa toiminnan valvominen yhdessä ryhmän toisen ohjaajan kanssa.

Tarjoamme vauhdikkaita iltapäiviä iloisen lapsiryhmän kanssa sekä moniosaavan ja huumorintajuisen työtiimin. Ryhmissä on noin 30-40 lasta ja 2-3 aikuista.

Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/lohja-iltapaivatoiminta/

Palkka tuntipalkka, yksityisen sos. palv.alan palkkataulukko (G16B), 11,85€/ tunti.
Iltikset ovat avoinna koulupäivisin klo 12-17, jonka välille työaika sijoittuu.

Työpaikan osoite:
Perttilän koulu: Hakulintie 30, 08500 Lohja
Järnefeltin koulu: Helsingiuksentie 56, 08700 Lohja
Ojamonharjun koulu: Kartanonkuja 4, 08200 Lohja

Iltiskausi alkaa 11.8.2022. Palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haemme myös sijaisia harrastuskerhoihimme Lohjan alueelle.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.Ethän lähetä hakemuksen mukana työ- tai koulutodistuksia. Kirjoitathan hakemukseen, millä toimipisteillä pystyt tekemään sijaisuuksia.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV (tai voit kirjoittaa hakemukseen koulutus- ja työtaustastasi) lähetetään sähköpostitse liitetiedostona:
uusimaa@lastenliitto.fi 

Lisätietoja: puh. 045-104 1492