Lohja / Iltapäivätoiminnan resurssiohjaaja

Iltapäivätoiminnan resurssiohjaaja, Lohja

Uudenmaan Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliitto on arvojensa mukaisesti reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä.  Kaiken toiminnan keskiössä ovat osallisuus ja yhdessä tekeminen! Järjestämme lukukaudesta 2022-23 alkaen Lohjalla lakisääteistä perusopetuksen iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille lapsille.

Etsimme lukukaudeksi 2022-2023 Perttilän, Ojamonharjun ja Järnefeltin koulujen toimipisteillemme aidosti lasten ohjaus- ja kasvatustyöstä kiinnostunutta reipasta, vastuuntuntoista, toimeen tarttuvaa, oma-aloitteista sekä tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan resurssiohjaajaa.

Resurssiohjaajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa lapsille turvallisen, virikkeellisen ja laadukkaan iltapäivän yhdessä ryhmien muiden työntekijöiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu toimia resurssiohjaajana kaikilla toimipisteillämme tarpeen mukaisesti ja tuoda lisälaatua ryhmien toimintaan vahvuuksiesi mukaisesti, joita voi olla esimerkiksi liikunta, kädentaidot, tunnetaidot jne. Lisäksi ryhmässä työskentelyssä tehtäviisi kuuluu ohjaajan päivittäiset työtehtävät. 

Lapsiryhmässä työskentelyn lisäksi resurssiohjaajan tehtäviin kuuluu mm. välipaloista vastaaminen; välipalan tilaus tai hankinnat sekä kuljetus toimipisteisiin, sekä osaamisesi mukaisesti mahdollisesti avustavia toimistotöitä ja ohjaajien tukemista mm. suunnittelu- ja ohjaustyössä. 

Toivomme, että sinulla on jokin alalle soveltuva koulutus (esim. koulunkäynnin tai iltapäivätoiminnan ohjaaja, lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikuntaneuvoja, yhteisöpedagogi, sosionomi) sekä kokemusta lasten ja lapsiryhmän kanssa työskentelystä. Hygieniapassi ja EA-kortti sekä Microsoft Office 365-toimintaympäristön osaaminen katsotaan eduksi.  Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta välipalojen kuljetuksen vuoksi.
Iltapäivätoiminnan ryhmissä on noin 30-40 lasta ja 2-3 aikuista.

Tutustuthan iltapäivätoimintamme nettisivuihin: www.lastenliitto.fi/uusimaa/lohja-iltapaivatoiminta/

Tarjoamme:
-Vauhdikkaita iltapäiviä iloisen lapsiryhmän kanssa.
-Moniosaavan ja huumorintajuisen työtiimin.
-Työnantajan, joka aidosti välittää työhyvinvoinnistasi ja tarjoaa tukea työhösi.
-Kattavan kolmen päivän mittaisen perehdytyksen heti työsuhteen alussa ennen iltapäiväkerhojen alkua.
-Mahdollisuuden vaikuttaa toiminnan sisältöön, ideointiin ja kehittämiseen, sekä hyödyntää omia ammatillisia vahvuuksia.
-Esihenkilön tuen sekä säännölliset yhteiset työnjako/ -ohjauspalaverit.

Tietoja työpaikasta:
-Työ on määräaikainen: 8.8.2022 – 2.6.2023 ja osa-aikainen.
-Viikkotyötunnit ovat 30 h/vko.
-Kuukausipalkka, yksityisen sos. palv.alan palkkataulukko (G19C), joka on työ alkaessa 1634,50 € sekä mahdolliset kokemuslisät.
-Työaika ajoittuu kello 9-17 välille.
-Koulujen loma-aikoina ei ole työtä, mutta pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden ohjata esim. loma-ajan leirejä.
-Työsuhteen jatkaminen seuraavalle lukuvuodelle on mahdollista.

Työpaikkojen osoitteet:
Perttilän koulu: Hakulintie 30, 08500 Lohja
Järnefeltin koulu: Helsingiuksentie 56, 08700 Lohja
Ojamonharjun koulu: Kartanonkuja 4, 08200 Lohja

Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.

Hakemus ja CV lähetetään liitetiedostoina:
hanna.sares@lastenliitto.fi

Lisätietoja: Hanna Sares, puh. 045-104 1492
Uudenmaan Lastenliiton toiminnanjohtaja

Haemme myös vastuuohjaajaa Ojamonharjun toimipisteelle ja ohjaajaa Järnefeltin ja Perttilän toimipisteille.