Piirikoordinaattori / järjestösihteeri Satakuntaan

Haku päällä! Nohevalle piirikoodinaattorille / järjestösihteerille paikka auki!

Lastenliitto (3 pv/viikko) ja Kokoomuksen Naisten liitto (1 pv/viikko) hakevat avointa, energistä ja joustavaa piirikoordinaattoria / järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 saakka. 

Lastenliitolla piirikoordinaattori vastaa Satakunnan Lastenliiton ja sen yhdistysten Porin ja Rauman Lastenliittojen hallinnosta, vastaten myös viestinnästä. Järjestöhallinnon ja viestinnän ohella pääset kehittämään matalan kynnyksen kerho- ja leiritoimintaa. 

Naistenliiton Järjestösihteerin työhön kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyjä sekä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa.

Toivomme hakijalta reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot. 

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä yhdistystoiminnan ja erilaisten viestintäkanavien hallinnan. Tärkeintä on kuitenkin avoin asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Työntekopaikka on Satakunnan Kokoomuksen piiritoimisto Porissa. Mahdollisuus etätyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä sähköinen hakemuksesi tästä Webropolin kautta keskiviikkoon 3.8. kello 12.00 mennessä! Haastattelut järjestetään viikon 32 loppupuolella Porissa.

Lisätietoja Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi mia.syysnummi@lastenliitto.fi