Piirikoordinaattori Varsinais-Suomeen

Haku päällä! Energiselle piirikoodinaattorille paikka auki Varsinais-Suomessa!

Lastenliitto hakee avointa, energistä ja joustavaa piirikoordinaattoria työajalle 21 tuntia ja 45 minuuttia viikko, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Piirikoordinaattori vastaa Varsinais-Suomen Lastenliiton ja sen yhdistysten Turun ja Raision Lastenliittojen hallinnosta, vastaten myös viestinnästä. Järjestöhallinnon ja viestinnän ohella pääset kehittämään matalan kynnyksen kerho- ja leiritoimintaa sekä toimimaan ohjaajien ja lasten kanssa Lastenliiton #kivaayhdessä hengessä.

Toivomme hakijalta reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot. 

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä yhdistystoiminnan ja erilaisten viestintäkanavien hallinnan. Tärkeintä on kuitenkin avoin asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Työntekopaikka on Varsinais-Suomen Lastenliiton toimisto Turussa. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.  Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä sähköinen hakemuksesi https://link.webropol.com/s/piirikoordinaattoriVS23 sunnuntaihin 31.12.2023 kello 12.00 mennessä! Lomakkeella on lisätietoa palkkauksesta sekä eduista. Haastattelut järjestetään viikon 2 aikana Turussa.

Lisätietoja Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi mia.syysnummi@lastenliitto.fi.