Oikopolut

piirikoordinaattori / Satakunta

piirikoordinaattori / Satakunta

Haku päällä! Nohevalle piirikoodinaattorille / järjestösihteerille paikka auki!

Lastenliitto (3 pv/viikko) , Kokoomuksen Naisten liitto (1 pv/viikko)  ja Kokoomuksen Satakunnan piiri (1 pv/viikko) hakevat avointa, energistä ja joustavaa piirikoordinaattoria / järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2021 saakka.

Järjestösihteerin työhön kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyjä sekä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa.

Lastenliitolla pääset järjestöhallinnon ohella kehittämään matalankynnyksen kerho- ja leiritoimintaa.

Toivomme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä yhdistystoiminnan ja erilaisten viestintäkanavien hallinnan. Tärkeintä on kuitenkin avoin asenne ja halu oppia uutta.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Työntekopaikka on Satakunnan Kokoomuksen piiritoimisto Porissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Täytä hakemuksesi, johon liität CV:si 9.8.2019 kello 12.00 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/3DF6EFB3CA14A30B

Haastattelut järjestetään viikoilla 33-34.

Lisätietoja Lastenliiton toiminnanjohtaja Mia Syysnummi maanantaina 5.8. ja tiistaina 6.8.  kello 13-14 puhelimitse 040 828 4419.