Iltapäivätoiminnan vastuuohjaaja / Vantaa

Etsimme reipasta, omatoimista ja vastuuntuntoista vastuuohjaajaa Hiekkaharjun iltapäivätoimintaan!

Vastuuohjaajaksi Vantaan Lastenliitto ry:n iltapäivätoimintaan!

Vantaan Lastenliitto ry on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö.

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Toiminnan toteuttamista ohjaavat valtakunnalliset koululaisten iltapäivätoiminnan perusteet, Vantaan kaupungin sivistysviraston oma iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma sekä Lastenliiton iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma. Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 17. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Päivän aikana on vähintään yksi ohjattu toimintatuokio. Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Haemme vastuuntuntoista ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnan vastuuohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuodeksi 2019–2020 iltapäivätoimintaamme Hiekkaharjun koulussa Vantaalla. Työsuhteen kesto on 8.8.2019–29.5.2020. Työsuhteen jatko seuraavalle lukuvuodelle on mahdollista ja toivottavaa. Edellytämme reipasta asennetta, tilanteisiin tarttumista ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. Hygieniapassi, EA-kortti ja työhön soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.

Ohjaajan on vastattava mm. päivän kulusta, kuukausisuunnitelmien laatimisesta toimintaan, välipalan hankkimisesta, lasten turvallisuudesta ja saapumisista ja lähtemisistä oikeaan aikaan, yhteistyöstä koulun ja vanhempien sekä kahden muun koululla toimivan iltapäivätoiminnan ryhmän kanssa. Vastuuohjaajan työaika on 22 tuntia viikossa. Tästä 20 tuntia on ryhmässä toimimista ja kaksi tuntia varattu suunnittelulle ja päivän valmistelulle. Työstä maksetaan yksityisen sosiaalialan tes:n mukainen tuntipalkka. Lapsia ryhmässä on enintään 32 ja työparinasi ryhmässä toimii ohjaaja. Koululla on lisäksi kaksi muuta Lastenliiton iltapäivätoiminnan ryhmää, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.

Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus tämän linkin kautta. Emme huomioi muita väyliä pitkin saapuneita hakemuksia. Haastattelut järjestetään mahdollisimman pian.

Yhteystiedot:

Inka Kiuru