PORI, Kokkikerho 7-12v / kevät 2019

Rauma
Pori

PORI, Kokkikerho 7-12v / kevät 2019

Slurps! Nuoret mestarikokit pääsevät vauhtiin Lastenliiton herrrrrrkullisessa ja opettavaisessakin kokkikerhossa!

Kokkikerhossa kokkaillaan ohjaajan johdolla suolaista ja makeaa syötävää erilaisten aterioiden ja herkkujen muodossa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa lapset keittiössä työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. Lopuksi tietenkin nautiskellaan kerhokerran tuotokset!!

Oman essun voi ottaa mukaan, mikäli sellainen löytyy.

Paikka: Porin suomalaisen yhteislyseon koulu
Osoite: Tasavallankatu 4
Aika: torstaisin 17.1.-18.04.2019 Kerhoa ei järjestetä hiihtolomaviikolla 8.
Kello: 16.30-18.00
Hinta: 50 € / Lastenliiton jäsen, 60 € / ei jäsen (13 kerhokertaa)

Huomioithan, että kerhomaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lähettäessäsi ilmoittautumisen hyväksyt samalla ilmoittautumis- ja peruutussäännöt.
Lastenliitto pidättää oikeuden muutoksiin.

Kysymyksiä? Ota yhteys: satakunta@lastenliitto.fi

Kyllä! Haluan liittää lapseni jäseneksi (10€/vuosi/hlö).Kyllä! Haluan liittää perheeni jäseneksi +20,00 €Ei kiitos.Olen jo Porin Lastenliiton jäsen ja maksanut jäsenmaksun vuodelle 2019  -10,00 €
+ Lisää uusi osallistuja

Maksajan tiedot