Kirkkonummi leirit

TEEMALEIREJÄ KIRKKONUMMELLA JA VEIKKOLASSA

Kirkkonummen Lastenliitto järjestää koulujen loma-aikoina päiväleirejä alakouluikäisille, noin 7-10-vuotiaille lapsille Kirkkonummen alueella. Päiväleirien tarkoitus on tarjota lapselle turvallinen ja aktiivinen viikko innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamana. Päiväleirit ovat teemaleirejä, ja kunkin leirin ohjelma rakentuu leiriteeman ympärille. 

2021 SYYSLOMAVIIKON PÄIVÄLEIRIT:
MATKA MAAILMAN YMPÄRI POP-UP-PAJA-LEIRI:

Järjestämme Veikkolassa koulujen syyslomalla, torstaina 21.10. ja perjantaina 22.10, matkan maailman ympäri pop-up-leirin muodossa. Leiri järjestetään Vuorenmäen koululla Veikkolassa ja se on suunnattu 1-4-luokkalaisille. Voit valita leiritarjottimelta mieleisesi pajat, eli voit ilmoittautua mukaan yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin pajoihin! Tervetuloa mukaan matkalle maailman ympäri!

Ilmoittautuminen on auki ma 11.10.2021 asti.

TORSTAIN 21.10.2021 POP-UP-PAJAT VUORENMÄEN KOULULLA:

MEKSIKOLAINEN KOKKIPAJA klo 10-11.45
Hola! Torstain kokkipajassa suuntaamme kohti meksikolaista keittiötä. Alkuruuaksi valmistamme juustoisen nacholautasen ja pääruuaksi herkullisia kanawrappeja, jotka nautimme itse tekemämme mustikka-lime Aqua Frescan kanssa. Jälkiruuaksi kokkaamme suussa sulavaa chili-suklaa moussea. 
Tervetuloa mukaan makumatkalle Meksikoon!
*Hinta 12 € (sisältää vakuutuksen ja ohjelman lisäksi lounastarvikkeet)

OLYMPIALAISTEN HARJOITUSLEIRI - LIIKUNTAPAJA, klo 12-13.15
Torstain Olympialaisten harjoitusleiri aloitetaan yhteisillä avajaisilla; hien pintaan nostattavalla lämppäleikillä. Tämän jälkeen tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin ja rakennetaan pihalle erilaisia toiminnallisia liikuntapisteitä, joita kierretään pareittain. Hyppynarun, pituusloikan sekä hulavanteen lisäksi pääsee kokeilemaan mm. lötkömiekkailua sekä nyrkkeilyä lasten nyrkkeilyhanskoilla. Säänmukaiset ulkoiluvaatteet mukaan. (Kovalla vesisateella liikuntapaja pidetään sisätiloissa.)
Tervetuloa mukaan tutustumaan erilaisiin liikuntalajeihin!
*Hinta 10 € (hinta sisältää vakuutuksen ja ohjelman)

TANSKALAINEN VÄLIPALAPAJA klo 13.30-14.45
Hej! Torstain välipalapajaa vietämme tanskalaisella teemalla. Valmistamme yhdessä erilaisia Smörrebröd-herkkuja, eli tanskalaisia voileipiä, jotka eivät ainoastaan maistu hyvälle vaan myös näyttävät hienoille! 
Tervetuloa mukaan makumatkalle Tanskaan!
*Hinta 10€ (hinta sisältää vakuutuksen ja ohjelman lisäksi välipalatarvikkeet)

PERJANTAIN 22.10.2021 POP-UP-PAJAT VUORENMÄEN KOULULLA:

KREIKKALAINEN KOKKIPAJA klo 10-11.45
Kalí méra! Perjantain kokkipajassa matkaamme kreikkalaiseen makumaailmaan. Alkuruuaksi kokkaamme maistuvia fetamunakoisociabattoja ja pääruuaksi herkullista kreikkalaista salaattia. Jälkiruuaksi valmistamme kreikkalaiseen tapaan makean ja raikkaan hedelmäsalaatin, joka tarjoillaan hunajan ja kreikkalaisen jugurtin kanssa.
Tervetuloa mukaan makumatkalle Kreikkaan!
*Hinta 12 € (sisältää vakuutuksen ja ohjelman lisäksi lounastarvikkeet)

JAPANILAINEN ASKARTELUPAJA klo 12-13.15
Konnichiwa! Perjantain askartelupajassa suuntaamme kohti Japania. Askartelemme japanilaista paperitaidetta. Vaihtoehtoisia ideoita löytyy mm. perinteisestä japanilaisesta viuhkasta aina paperilyhtyyn tai lohikäärmeeseen.
Tervetuloa mukaan japanilaisen taiteen maailmaan!
*Hinta 10 € (sisältää vakuutuksen ja ohjelman lisäksi askartelutarvikkeet)

ESPANJALAINEN VÄLIPALAPAJA klo 13.30-14.45
Buenos Días! Perjantain välipalapajassa valmistamme yhdessä espanjalaisen keittiön innoittamana erilaisia herkullisia makeita ja suolaisia tapaksia. Tapaksia, eli pieniä herkullisia suupaloja kokoamme mm. lihapullista, juustoista, leikkeleistä, viinirypäleistä, jne. eli ihan varmasti ihan jokaiselle löytyy oma herkullinen oman maun mukainen tapaslautanen!
Tervetuloa mukaan makumatkalle Espanjaan!
*Hinta 10€ (sisältää vakuutuksen ja ohjelman lisäksi välipalatarvikkeet)

*Paikat pajoihin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toistaiseksi maksimi osallistujamäärä on vain 10 lasta (liikuntasalissa 14 lasta), jotta pystymme huomioimaan voimassa olevat turvavälisuositukset toiminnassa. Toiminta on suunniteltu niin, että voimassa olevat turvavälisuositukset pystytään tarjoamaan. Seuraamme koronatilanteen vaikutusta osallistujamääriin ja -tiloihin. 
*Paja käynnistyy, mikäli osallistujia on vähintään 6 henkilöä/paja.
*ILMOTTAUDU PAJOIHIN KLIKKAAMALLA PAJAN OTSIKKOA TAI TÄSTÄ
*Pajat maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai voit tilata laskun ohjelmasta, kun olet syöttänyt kaikki tiedot.

 

********************************************************************************************************************

KESÄN 2021 PÄIVÄLEIRIT:

KAMU-KAMELEONTIN LIIKUNTALEIRIT (7.-11.6.2021 klo 9-14)

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on vekkuli ja vikkeläjalkainen kaveri. Kamun liikuntaleirillä kaikki pääsevät purkamaan energiaa ja viettämään hauskoja ja aktiivisia liikunnantäytteisiä päiviä kamujen kanssa niin sisällä kuin ulkona!
Viikon ohjelmaan kuuluu mm. vekkuleita pihatemppuratoja, vikkeliä viestikisoja, vauhdikkaita pallopelejä sekä virkistäviä luontoretkiä. 
Tervetuloa mukaan liikkumaan ja leikimään kamujen kanssa!
ILMOITTAUDU MUKAAN VUORENMÄEN LEIRILLE  (Veikkolassa)
ILMOITTADU MUKAAN GESTERBYN LEIRILLE TÄYNNÄ

LAISKIAISTEN LEPPOISAT LOMAPÄIVÄT (14.-18.6.2021 klo 9-14)

Kesälomalla saa laiskotella, rentoutua ja puuhailla kaikkea kivaa. Tällä ulkoilupainoitteisella leirillä vietetään yhdessä aikaa auringonpaisteessa rentoutuen ja luontoa tutkien sekä leikitään ja pelaillaan erilaisia pihaleikkejä. Sadesäällä vietetään yhdessä aikaa pelaillen, piirtäen ja askarrellen. Päivittäin vietetään yhteinen pieni kokkailuhetkinen valmistaen erilaisia herkullisia välipaloja. Leirillä vierailee myös karvaisia ja karvattomia eläinystäviä. 
Tervetuloa viettämään yhdessä rentoja ja leppoisia kesäpäiviä!
ILMOITTAUDU MUKAAN VUORENMÄEN LEIRILLE (Veikkolassa) TÄYNNÄ
ILMOITTAUDU MUKAAN GESTERBYN LEIRILLE TÄYNNÄ
Leppoisien lomapäivien välipalakokkailuissa yhteistyössä mukana Veikkolan S-market ja Kirkkonummen Prisma.

Leiripaikat: Veikkolassa Vuorenmäen koululla ja Kirkkonummen keskustan lähellä Gesterbyn koululla väistötila "Oskarissa".
Leirin hinta: 98 €/ viikko. Hinta sisältää ohjelman lisäksi vakuutuksen ja lounaan.
Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (myös laskun tilaaminen ohjelmasta on mahdollista) ja onnistuneesta ilmoittautumisesta lähetetään automaattinen vahvistusviesti s.postiin.
Leiri-info/ohjelma: Löytyy sivun oikeasta reunasta.
Kaikilla leireillämme työskentelevät ammattitaitoiset aikuiset vastuuohjaaja ja ohjaaja (lapsimäärästä riippuen). Lisäksi leireillä voi työskennellä apuohjaajia sekä vapaaehtoisia noin 13-15-vuotiaita leirikavereita.
Osallistujamäärä: Leiri käynnistyy, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. 
Seuraamme Korona-tilanteen vaikutusta ryhmäkokoon. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt: mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella numerosta: 045-1041492

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ tai klikkaamalla leirikuvauksen alla olevaa leiripaikkaa.

************************************************************************************
LEIRIKAVERIKSI KIRKKONUMMEN LASTENLIITON PÄIVÄLEIRIEILLE

Sinä, noin 13-15-vuotias, haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi leirikaveriksi päiväleireillemme? Oletko iloinen ja innostava kaveri, joka tykkää pelailla tai askarrella ja haaveena on ehkä vanhempana työskennellä lasten parissa? Hae leirikaveriksi vapaamuotoisella hakemuksella: hanna.sares@lastenliitto.fi 
Leirikaverille leiri on ilmainen ja leirikaverille tarjotaan leirillä maksuton lounas. Leirikaveri saa myös todistuksen leirikaverina toimimisesta.
Kysy rohkeasti lisätietoja: 045-104 1492 / Hanna Sares

***********************************************************************************

YHTEYSTIEDOT

Hanna Sares, Uudenmaan aluekoordinaattori
045-104 1492, hanna.sares@lastenliitto.fi