VANTAA, Hämeenkylä - Harrastusten Vantaa: Kokkikerho keskiviikkoisin 7-9lk

Maksuton Harrastusten Vantaa kokkikerho 7-9-luokkalaisille Hämeenkylän koululla keskiviikkoisin klo 13.30-15.00

Kerhossa laitetaan erilaisia ruokia ja leipomuksia opetellen ensin helpompia reseptejä siirtyen pikkuhiljaa haastavampiin keitoksiin. Lapset pääsevät paljon itse vaikuttamaan siihen, mitä kaikkea kerhossa valmistetaan

Kerhoon voivat osallistua vain Hämeenkylän koulun oppilaat. 

Kerho toteutuu vain, jos osallistujia on vähintään 10.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja Vantaan Lastenliiton toimesta.
Kerhoa ei järjestetä koulujen loma-aikoina tai arkipyhinä. Kevätkauden kerhon aloitusajankohta päivitetään myöhemmin.

Kerhokertoja kertyy lukuvuoden aikana maksimissaan 28.

Kerhonohjaajat: Kadi-Ly ja Emilia

Kerho on maksuton ja osa Harrastusten Vantaa -projektia.Toiveita kerhokauteen liittyen voit antaa ilmoittautumislomakkeessa. Pyrimme ottamaan lasten toiveet huomioon kerhokautta suunnitellessa ja toteuttamaan niitä resurssien puitteissa.


Kerhon infokirjeen ja/tai kauden ohjelman löydät sivulta Harrastusten Vantaa -kerhot ennen kerhon alkua tai viimeistään ensimmäisten kerhoviikkojen aikana.

HUOM! Mukaan voi ilmoittautua kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä toimistoon: vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään kuvaus- ja julkaisulupaa. Kuvamateriaalia, jota toiminnassa otetaan, käytetään Lastenliiton toiminnan dokumentointiin sekä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet saattavat toisinaan tarvita kuvamateriaalia. Henkilötietolaki edellyttää, että henkilön kuvan julkaisemiseen on saatava kuvattavan suostumus. Alaikäisen puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.Kysymyksessä lupa annetaan samalla Vantaan Lastenliitolle ja Vantaan kaupungille ja kaupungin valokuvauslupakäytänteisiin voitte tutustua alla olevasta liitteestä "Vantaan kaupungin kuvauslupatiedot"

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Tapahtuma on jo päättynyt ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

26.10.2022 13:30 – 24.5.2023 15:00

Paikka

Hämeenkylän koulu, kotitalousluokka, Varistontie 3 01660 Vantaa

Tapahtumatyyppi

Kerho

Ikähaitari

13 - 16 -vuotiaat

Osallistujamäärä

8 / 12
← Takaisin