RAISIO, kokkikerho, 7-12-vuotiaat

Lapsiparkkitoiminta

RAISIO, kokkikerho, 7-12-vuotiaat

Kokkikerhossa kokkaillaan ohjaajan johdolla suolaista ja makeaa syötävää erilaisten aterioiden ja herkkujen muodossa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa lapset keittiössä työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. Lopuksi tietenkin nautiskellaan kerhokerran tuotokset!

Kokkikerho alkaa tiistaina 22.1.2019.

Aika: Tiistaisin klo 16.30-18.00.
Paikka: Krookilan nuorisotila, Pujokuja 2, 21200 Raisio.
Hinta: 50€/lukukausi (14krt). Hintaan sisältyy kaikki kokkikerhossa tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet.

Lukukausi koostuu 14 kerhokerrasta. Viimeisen kerhokerran päivämäärä saattaa vaihtua.

Huomioithan, että lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Muistathan kertoa lapsen ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

22.1.2019 16:30 – 14.5.2019 18:00

Raisio