TURKU, kokkikerho 7-10-vuotiaat, Syvälahti

Raisio
Turku

TURKU, kokkikerho 7-10-vuotiaat, Syvälahti

Kokkikerhossa kokkaillaan ohjaajan johdolla suolaista ja makeaa syötävää erilaisten aterioiden ja herkkujen muodossa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa lapset keittiössä työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. Lopuksi tietenkin nautiskellaan kerhokerran tuotokset!

N. 7-10-vuotiaille suunnattu kokkikerho Syvälahden koululla alkaa nyt ensimmäistä kertaa!

Aika: Maanantaisin klo 16.30-18.00.
Paikka: Syvälahden koulun kotitalousluokka, Vanha Kakskerrantie 8, 20900 Turku.
Hinta: 60€/lukukausi (n. 12 krt). Hintaan sisältyy kaikki kokkikerhossa tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet.

Lukukausi koostuu n. 12 kerhokerrasta. Kerhokertojen määrä sekä loppumispäivämäärä saattavat vaihdella, sillä koululla voi olla päällekkäistä toimintaa joinain päivinä!

Huomioithan, että lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuma on täynnä.

21.1.2019 16:30 – 13.5.2019 18:00