TURKU, kokkikerho 7-12-vuotiaat, Kupittaa

Lapsiparkkitoiminta

TURKU, kokkikerho 7-12-vuotiaat, Kupittaa

Kokkikerhossa kokkaillaan ohjaajan johdolla suolaista ja makeaa syötävää erilaisten aterioiden ja herkkujen muodossa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa lapset keittiössä työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. Lopuksi tietenkin nautiskellaan kerhokerran tuotokset!

Kokkikerho alkaa keskiviikkona 23.1.2019.

Aika: Keskiviikkoisin klo 16.15-17.45.
Paikka: Uudenmaantullin kerhohuone, Uudenmaankatu 19 A (kellarikerros) 20700 Turku.
Hinta: 50€/lukukausi (14krt). Hintaan sisältyy kaikki kokkikerhossa tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet.

Lukukausi koostuu 14 kerhokerrasta. Viimeisen kerhokerran päivämäärä saattaa vaihtua.

Huomioithan, että lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuma on täynnä.

23.1.2019 16:15 – 15.5.2019 17:45