TURKU, sporttikerho, 7-12-vuotiaat

Lapsiparkkitoiminta

TURKU, sporttikerho, 7-12-vuotiaat

Alakouluikäisten sporttikerhossa pelataan ja leikitään rennosti ohjaajan johdolla. Kerhossa pääsee kokeilemaan eri lajeja ja leikkejä yhdessä muiden lasten kanssa, eikä liikunnallista taustaa tarvitse olla. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan kerhon sisältöön! Kerho järjestetään Luolavuoren koululla torstaisin.

Sporttikerhon ensimmäinen kerta on torstaina 24.1.2019.

Aika: Torstaisin klo 16.00-17.00.
Paikka: Luolavuoren koulun liikuntasali, Luolavuorentie 36, 20810 Turku.
Hinta: 40€/lukukausi (14krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa käytettävät välineet.

Lukukausi koostuu 14 kerhokerrasta. Viimeisen kerhokerran päivämäärä saattaa vaihtua.

Kerhossa on tällä hetkellä todella vähän osallistujia, joten se saattaa peruuntua. Ilmoittautuminen on auki 20.1 asti, ja mikäli kyseiseen päivään mennessä saamme vielä 2 osallistujaa, kerho järjestetään.

24.1.2019 16:00 – 13.5.2019 17:00

Turku