TURKU, touhujumppa, 3-6-vuotiaat

Raisio
Turku

TURKU, touhujumppa, 3-6-vuotiaat

Alle kouluikäisille suunnatussa touhujumpassa leikitään ja harjoitellaan eri pelien pelaamista leikkimielisesti luotettavan ohjaajan johdolla. Kerho koostuu noin 14 kerrasta, joiden aikana päästään kokeilemaan paljon kaikenlaista!

Aika: Lauantaisin klo 13.00-13.45.
Paikka: Lyseon koulun liikuntasali, Varusmestarintie 19, 20360 Turku.
Hinta: 40€/lukukausi (14 krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa tarvittavat välineet.

Kerhokauden on tarkoitus koostua 14 kerhokerrasta. Mikäli jokin salivuoro peruuntuu Turun kaupungin puolesta, niin kerhokertoja voi olla yksi vähemmän. Viimeisen kerhokerran päivämäärä saattaa vaihtua! Kerho alkaa poikkeuksellisesti vasta viikolla 5 eli 2.2.2019.

Huomioithan, että lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

2.2.2019 13:00 – 18.5.2019 13:45

Turku