Hämeen Lastenliitto järjestää toimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille Hämeen alueella.

Ole meihin yhteydessä!

Kerhot

Kokkikerhoja, Veikeitä vipeltäjiä, luonnonkosmetiikkaa ja kädentaitoja..Hämeenlinnasta ja Lahdesta lähialueineen löytyy runsas kerhotarjonta! Kevään kerhoihin voi jo ilmoittautua!

Kerhot Hämeenlinnassa ja lähialueella Kerhot Lahdessa ja lähialueella

Hämeenlinnan alakoululaisten kirjoitus- ja piirustuskilpailu

Hämeenlinnan Lastenliitto järjesti Lasten oikeuksien viikolla kirjoitus- ja piirustuskilpailun hämeenlinnalaisille alakoululaisille. Lue lisää kilpailusta ja katso palkittuja töitä!

Kirjoitus- ja piirustuskilpailu

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintamme Lahden alueella tukee koulun ja kodin tekemää kasvatustyötä tarjoamalla virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille koulupäivän jälkeen.

iltapäivätoiminta

Leirit

Lahdessa ja Hämeenlinnassa järjetetään kesäisin päiväleirejä! Kokkausta, liikuntaa& pelejä sekä keppareita, tutustu tarjontaamme!!

Leirit Hämeenlinnassa ja lähialueilla 2020 Leirit Lahdessa ja lähialueilla 2020

Jäsenyys

Hämeenlinnan Lastenliiton ja Lahden Lastenliiton jäsenenä tuet paikallista, matalankynnyksen harrastus- ja leiritoimintaa.

Lue lisää jäsenyydestä

Tietoa meistä

Hämeen alueella toimii Hämeen Lastenliitto ry sekä Hämeenlinnan Lastenliitto ry ja Lahden Lastenliitto ry

Tietoa meistä

 

Tervetuloa Hämeen Lastenliiton sivuille!

Järjestämme Hämeenlinnan ja Lahden alueilla kerho- ja leiritoimintaa sekä osallistumme lasten, nuorten ja lapsiperheiden tapahtumiin. Lisäksi tarjoamme lakisääteistä iltapäivätoimintaa kymmenellä koululla Lahdessa.

Iltapäivätoimintaa tuottaa Hämeen Lastenliitto ry. Hämeen alueen kerho- ja leiritoiminnasta vastaavat paikallisesti Hämeenlinnan Lastenliitto ry ja Lahden Lastenliitto ry.

 

Uutiset

Lisää ajankohtaisia