Satakunnan Lastenliitto tarjoaa elämyksiä ja toimintaa 3-12 -vuotiaille lapsille ja lapsiperheille kerhojen, leirien sekä tapahtumien kautta. Satakunnan piirijärjestön alla toimii kaksi aktiivista paikallisyhdistystä, Porin ja Rauman paikallisyhdistykset.

Kesän 2024 leirien ilmoittautuminen on auki!

Kerhot

Tule mukaan hauskaan harrastustoimintaan!

Ilmoita lapsi Porin kerhoon Ilmoita lapsi Rauman kerhoon

Leirit

Kivaa yhdessä, tekemisen riemua, uusia ystäviä sekä repullinen kokemuksia! Koulujen loma-aikoina puuhaillaan yhdessä leiritoiminnan parissa.

Ilmoita lapsi Porin leirille Ilmoita lapsi Rauman leirille

Jäsenyys

Lastenliiton jäsenenä tuet helposti tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi. Lisäksi kuulet aina ensimmäisenä yhdistyksen ajankohtaisista asioista sekä saat käyttöösi yhdistyskohtaiset jäsenedut.

Liity jäseneksi!

Satakunnan Lastenliiton tavoitteena on lasten ja varhaisnuorten kasvattaminen itsenäisiksi, kansainvälisiksi, vastuuntuntoisiksi, toiminta- ja arvostelukykyisiksi sekä terveitä elämäntapoja noudattaviksi. Satakunnan Lastenliitto pyrkii myös parantamaan lasten asemaa Satakunnassa yhteistyössä muiden varhaisnuorisojärjestöjen kanssa.

Satakunnan piiriin kuuluvat Porin ja Rauman paikallisyhdistykset.

Yhteystiedot

Piirikoordinaattori
Seija Myllymäki
satakunta@lastenliitto.fi
puh. 045 348 2181

 

Hallitus 2024
Maarit Salminen, puheenjohtaja
Jyri Astokari
Mila Kotilainen
Heidi Porttila
Teija Sirola

 

Jäsenmaksu 2024
Nuorisojäsen, alle 29 vuotta 0€
Henkilöjäsen 5€
Kannatusjäsenmaksu 20€

Lastenliitto on lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö ja pääsääntöisesti jäseneksi liitetään toimintaan osallistuva lapsi. Myös vanhemmat voivat liittyä jäseniksi ja tukea toimintaamme jäsenyyden kautta. Kysy lisää piirikoordinaattorilta ja liity jäseneksi!
 

Uutiset

Lisää ajankohtaisia