Vantaan Lastenliitto järjestää kerho-, leiri-, koulutus-, tapahtuma- sekä iltapäivätoimintaa Vantaalla lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Ilmoittaudu mukaan

Kerhot

Tule mukaan hauskaan harrastustoimintaan! Lastenliiton kerhotoiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa korostuu leikkimielisyys, yhdessäolo ja harrastamisen ilo.

Lue lisää kerhotoiminnasta Suoraan kerhovalikkoon

Leirit

Kivaa yhdessä, tekemisen riemua, uusia ystäviä sekä repullinen kokemuksia! Koulujen loma-aikoina puuhaillaan yhdessä leiritoiminnan parissa.

Lue lisää leiritoiminnasta Suoraan leirivalikkoon

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta tukee koulun ja kodin tekemää kasvatustyötä tarjoamalla virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille koulupäivään jälkeen.

Lue lisää iltapäivätoiminnasta

Jäsenyys

Lastenliiton jäsenenä tuet helposti tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi. Lisäksi kuulet aina ensimmäisenä yhdistyksen ajankohtaisista asioista sekä saat käyttöösi yhdistyskohtaiset jäsenedut.

Lue lisää jäsenyydestä

Vantaan Lastenliitto ry  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa monipuolista matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Kerhoissamme lapset pääsevät kokeilemaan eri harrasteita ohjaajan opastamana, perheystävälliseen hintaan. Tarjontaamme kuuluvat mm. musiikkileikkikoulu, kädentaito-, kokki-, tanssi- ja liikuntakerhot sekä keppari- ja pähkähullun professorin tiedepaja -kerhot. Kerhoilmoittautumiset tapahtuvat tätä kautta. Iltapäivätoimintamme tarjoaa ohjatun ympäristön koulupäivän jälkeisille koulutehtäville ja leikeille. Koulujen loma-aikoina järjestämme päiväleiritoimintaa.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti niin, että ne vastaisivat paremmin lapsiperheiden tarpeisiin. Jos kaipaatte toimintaa, jota asuinalueellanne ei vielä järjestetä, älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin.

Toimintaamme tukevat Vantaan kaupungin nuorisopalvelut, kulttuuripalvelut ja yleisjaosto sekä Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

Avoimet työpaikat löydät sekä uutiset-osiosta että rekry-sivulta! Voit hakea meille myös harjoitteluun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen + cv:n osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

Toimintaamme pääset seuraamaan niin Facebookissa kuin Instagramissakin

 

Jäsenyys

Yhdistyksemme toiminnassa mukana olevat lapset ja aikuiset voivat liittyä niin halutessaan yhdistyksemme jäseneksi ja täten tukea vantaalaista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Jäsenet saavat lisäksi esimerkiksi jäsenetuja, joita ovat mm. erilaiset jäsentapahtumat ja tiedot ilmoittautumisten avautumisesta ensimmäisten joukossa. Kaikille yhteisiä jäsenetuja ovat mm. alennus Hoplopiin. Jäsenedut jaetaan jäsenkirjeiden yhteydessä.Jäsenyys on henkilökohtainen ja jäsenmaksu kalenterivuodessa on 7 euroa. Vapaaehtoisille jäsenyys on maksuton. Toimintaan liitetään jäseniksi ensisijaisesti toiminnassa olevat lapset. Liittymällä aikuisena Vantaan Lastenliiton jäseneksi tuet toimintaamme ja mahdollistat matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämistä Vantaalla. Lisätietoa jäsenyydestä täältä!

 Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

Hallitus vuodelle 2020

Terhi Rapeli, puheenjohtaja
Helen Josefsson
Pinja Riikonen
Sari Taskila
Elisa Kuusjärvi
Vaula Hacklin

 

Toimiston yhteystiedot:

toiminnanjohtaja Inka Kiuru, 050 563 0526, vantaa@lastenliitto.fi
hallintojohtaja Virve Hakasalo, 045 150 0580, vantaa.hallinto@lastenliitto.fi
toimistosihteeri Sallamari Mäkinen, 045 853 3939, vantaa.sihteeri@lastenliitto.fi
toimistoassistentti Fatima Elahi, 050 540 0077, vantaa.assistentti@lastenliitto.fi

Ajankohtaiset

Lisää ajankohtaisia