Avoimet työpaikat

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

ESPOO
Espoon Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivätoimintaan. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee lasten jumppakerhon ohjaajia kevätkaudelle 2021. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee muskariohjaajaa kevätkaudelle 2021 Avaa työpaikkailmoitus tästä. 

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

HÄME

Haussa iltapäivätoiminnan ohjaajia Lahteen. Lisätiedot: hame@lastenliitto.fi

VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia ja vastuuohjaajia kevätkaudelle 2021. Lue lisää ja hae paikkaa lomakkeella täältä!

Vantaan Lastenliitto hakee kerho-ohjaajia kevätkaudelle 2021 mm. kokki- tanssi-, tiede- ja kepparikerhoihin. Lue lisää ja hae paikkaa täällä!

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.