Oikopolut

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Lastenliitolla.

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

Kesäleiriohjaajien rekrytointi alkaa helmikuun alussa. Haussa on vastuuohjaajia, ohjaajia ja apuohjaajia Espooseen, Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Vantaalle kesä- ja elokuulle. Tiedotamme rekrytoinnin alkamisesta tällä sivulla.

ESPOO

Espoon Lastenliitto hakee kesäleiriohjaajia. Lisätiedot ja hakemuksen löydät täältä.

Espoon Lastenliitto hakee 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia. Toimistoassistentin palkkaus toteutetaan STEA:n Paikka auki II -hankkeen rahoituksella. Avustuspäätös saadaan tammikuussa 2019 ja palkkaus toteutetaan vain mikäli avustuspäätös on myönteinen. Työsuhde voidaan aloittaa heti avustuspäätöksen saavuttua, arviolta 2/2019-1/2020. Lisätietoja ja hakulomake TÄÄLLÄ.


HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

LAHTI / HÄMEENLINNA

Hämeen Lastenliitto etsii piirikoordinaattorin opintovapaan sijaista ajalle 1.2.-31.12.2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Lahden Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Hämeenlinnan Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

UUSIMAA/KIRKKONUMMI

Uudenmaan Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa Kirkkonummelle Kirkkoharjuun kevätkaudelle 2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ! Hakemukset ja cv:t: hanna.sares@lastenliitto.fi

VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee kesäleiriohjaajia. Lisätiedot ja hakemuksen löydät täältä.

Vantaan Lastenliitto hakee lastenhoitajia 1-3-vuotiaiden lastenhoitotoimintaan Pakkalaan ja Martinlaaksoon kevätkaudeksi. Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset: vantaa@lastenliitto.fi.

Vantaan Lastenliitto hakee toimistosihteeriä 12kk määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 2/2019-1/2020. Hakulomake ja lisätietoja täällä! Tiedustelut: vantaa@lastenliitto.fi.

Vantaan Lastenliitto hakee harjoittelijaa keväälle ja kesälle 2019 kesäleirien organisointia varten. Harjoittelu voi sisältää mm. markkinointia, suunnittelua ja koordinointia. Lähetä avoin hakemus: vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi 

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.