Tapahtumahaku

Avoimet työpaikat

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

Espoon ja Vantaan Lastenliitot hakevat leiriohjaajia kesäleireille 2020. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee apuohjaajia kesäleireille 2020. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee leiriohjaajia kesäleireille 2020. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee iltapäiväkerhon vastuuohjaajaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ole siis nopea! Avaa työpaikkailmoitus tästä. 

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

HÄME

Kerho-ohjaajia Hämeenlinnaan. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

Kerho-ohjaajia Lahteen. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

VANTAA

Espoon ja Vantaan Lastenliitot hakevat leiriohjaajia kesäleireille 2020. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.