Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Lastenliitolla.

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU
Helsingin, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.
 

LOHJA
Uudenmaan Lastenliitto hakee Lohjalle jatkuvalla haulla lukukaudelle 2022-2023 sijaisia iltapäivätoimintaan ja kerhotoimintaan.

ESPOO

Espoon Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 Kirkkojärven, Sunan, Koulumestarin ja Mikkelän kouluille. Avaa työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä.

 

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee jumppaohjaajia kevätkaudelle 2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee muskariohjaajia kevätkaudelle 2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

HÄME
Haussa iltapäivätoiminnan ohjaajia Lahteen. Lisätiedot: hame@lastenliitto.fi

VANTAA

Haemme iltapäivätoiminnan ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 eri yksiköissä kiertävän sijaisen tehtävään. Lisäksi avoimena 14.11.2022 seuraavat tehtävät

Lehtikuusen koulu, vastuuohjaajan tehtävä, työaika max. 27 h (jos haet työtä lyhyemmällä työajalla, voi tuntimäärä olla myös vähemmän)

Hakulomakkeeseen voit valita ne toimipisteet ja tehtävät, joista olet kiinnostunut. Avaa ilmoitus ja hae paikkaa tästä.

Haemme kerho-ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 erilaisiin kerhoihimme. Avaa ilmoitus ja hae paikkaa tästä. 

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.