Oikopolut

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Lastenliitolla.

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Helsingin Lastenliitto hakee kevätkaudelle 2019 showtanssiohjaajaa. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Helsingin Lastenliitto hakee kevätkaudelle 2019 jumppaohjaajaa. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

LAHTI / HÄMEENLINNA

Hämeen Lastenliitto etsii piirikoordinaattorin opintovapaan sijaista ajalle 1.2.-31.12.2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Lahden Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Hämeenlinnan Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

UUSIMAA/KIRKKONUMMI

Uudenmaan Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa Kirkkonummelle Kirkkoharjuun kevätkaudelle 2019. Hakemukset ja cv:t: hanna.sares@lastenliitto.fi

VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee lastenhoitajia 1-3-vuotiaiden lastenhoitotoimintaan Pakkalaan ja Martinlaaksoon kevätkaudeksi. Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset: vantaa@lastenliitto.fi.

Vantaan Lastenliitto hakee toimistosihteeriä 12kk määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 2/2019-1/2020. Hakulomake ja lisätietoja täällä! Tiedustelut: vantaa@lastenliitto.fi.

Vantaan Lastenliitto hakee toimistoharjoittelijoita  keväälle ja kesälle 2019 kesäleirien organisointia varten. Harjoittelu voi sisältää mm. markkinointia, suunnittelua ja koordinointia. Lähetä avoin hakemus: vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi tai 0451500580

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

TURKU

Turun ja Raision Lastenliitto hakee kerho-ohjaajia kevätkaudelle 2019. Turussa ohjaajia kaivataan kokki- ja sporttikerhoihin, Raisiossa kokki- ja taidekerhoihin. Lue lisää alkavista kerhoista Varsinais-Suomen tapahtumista. Vapaamuotoiset hakemukset varsinais-suomi@lastenliitto.fi.

ESPOO
Espoon Lastenliitto hakee 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia. Toimistoassistentin palkkaus toteutetaan STEA:n Paikka auki II -hankkeen rahoituksella. Avustuspäätös saadaan tammikuussa 2019 ja palkkaus toteutetaan vain mikäli avustuspäätös on myönteinen. Työsuhde voidaan aloittaa heti avustuspäätöksen saavuttua, arviolta 2/2019-1/2020. Lisätietoja ja hakulomake TÄÄLLÄ.