Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Lastenliitolla.

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU
Helsingin, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

Pääkaupunkiseudun Lastenliittojen ohjaajarekry kesäleireille Espooseen, Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Vantaalle on päättynyt. Kiitos kaikille 775 hakijalle. Olemme sähköpostitse yhteydessä hakuprosessin edetessä.

LOHJA
Uudenmaan Lastenliitto hakee lukukaudelle 2022-2023 iltapäivätoimintaan Lohjalle Perttilän, Järnefeltin ja Ojamonharjun koulujen toimipisteille resurssiohjaajaa, sekä
Haemme myös Lohjalle lasten liikuntakerhon ohjaajaa Metsolan koululla elokuussa 2022 alkavaan liikkariin.
Haemme sijaisia iltapäivätoimintaan ja kerhotoimintaan Lohjalle.

ESPOO

Espoon Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 Kirkkojärven, Sunan, Koulumestarin ja Mikkelän kouluille. Avaa työpaikkailmoitus ja hae paikkaa tästä.

Pääkaupunkiseudun Lastenliittojen ohjaajarekry kesäleireille Espooseen, Helsinkiin, Kirkkonummelle ja Vantaalle on päättynyt. Kiitos kaikille 775 hakijalle. Olemme sähköpostitse yhteydessä hakuprosessin edetessä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee iltapäivätoimintaan vastuuohjaajia lukuvuodelle 2022-2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä

Helsingin Lastenliitto hakee jumppaohjaajia kerhokaudelle 2022-2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä

Helsingin Lastenliitto hakee showtanssiohjaajia kerhokaudelle 2022-2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä

Helsnigin Lastenliitto hakee muskariohjaajia kerhokaudelle 2022-2023. Avaa työpaikkailmoitus tästä

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

HÄME
Haussa iltapäivätoiminnan ohjaajia Lahteen. Lisätiedot: hame@lastenliitto.fi

VANTAA

Haemme iltapäivätoiminnan ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 eri yksiköissä kiertävän sijaisen tehtävään. Lisäksi haemme lisäresurssiohjaajan tehtäviin työntekijöitä eri yksiköihimme tarpeen mukaan, jotka tarkentuvat vielä kauden alkamisen jälkeen. Hakulomakkeeseen voit valita ne toimipisteet ja tehtävät, joista olet kiinnostunut.Avaa ilmoitus ja hae paikkaa tästä.

Haemme kerho-ohjaajia lukuvuodelle 2022-2023 erilaisiin kerhoihimme. Avaa ilmoitus ja hae paikkaa tästä. 

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

VARSINAIS-SUOMI

Lastenliitto hakee avointa, energistä ja joustavaa piirikoordinaattoria Varsinais-Suomeen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 saakka. Piirikoordinaattori vastaa Varsinais-Suomen Lastenliiton ja sen yhdistysten Turun ja Raision Lastenliittojen hallinnosta ja viestinnästä. Lue työn sisällöstä tarkemmin oikeasta reunasta löytyvän työpaikkakuvauksen kautta. Työntekopaikka on Varsinais-Suomen Lastenliiton toimisto Turussa. Mahdollisuus etätyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lähetä sähköinen hakemuksesi tämän linkin kautta perjantaihin 19.8.2022. kello 12.00 mennessä! Haastattelut järjestetään viikkojen 34 ja 35 aikana Turussa.