Tapahtumahaku

Avoimet työpaikat

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät klikkaamalla kyseistä työpaikkailmoitusta. Työpaikat löydät myös te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa jatkuvalla haulla. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

ESPOO
Tule kerho-ohjaajaksi Espooseen. Lue lisätietoja tästä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee lasten jumppakerhon ohjaajia kerhokaudelle 2020-2021. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee muskariohjaajaa kerhokaudelle 2020-2021. Avaa työpaikkailmoitus tästä.

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

HÄME

Haussa iltapäivätoiminnan ohjaajia Lahteen. Lisätiedot: hame@lastenliitto.fi

VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajia ja vastuuohjaajia eri toimipisteisiinsä kaudeksi 2020-2021. Lue lisää ja hae paikkaa lomakkeella täältä!

Vantaan Lastenliitto hakee tanssikerhon ohjaajia sekä muita kerho-ohjaajia lukuvuodelle 2020-2021. Lue lisää ja hae paikkaa täällä!

Vantaan Lastenliitto hakee syyslomaleirien ohjaajia viikolle 42. Lue lisää ja hae paikkaa täällä!

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.