Oikopolut

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lastenliiton yhdistykset työllistävät vuosittain toista sataa ohjaajaa kerho-, leiri- ja aamu- ja iltapäivätoimintaan. Tällä sivulla on listattu avoimet työpaikat, joista tarkemmat tiedot löydät te-keskuksen sivuilta mm. hakusanalla Lastenliitto.

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Lastenliitot hakevat sijaisia kerho- ja iltapäivätoimintaansa. Lisätietoja paikasta ja hakemuslomakkeen löydät täältä.

HELSINKI

Helsingin Lastenliitto hakee sijaisia iltapäivä- ja teemakerhotoimintaan. Jatkuva haku. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Helsingin Lastenliitto hakee kevätkaudelle 2019 taidepajaohjaajaa. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Helsingin Lastenliitto hakee kevätkaudelle 2019 muskariohjaajaa. Lisätietoja TÄÄLLÄ. 

LAHTI / HÄMEENLINNA

Lahden Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLLÄ.

Hämeenlinnan Lastenliitto etsii kerho-ohjaajia keväälle 2019. Lisätietoja TÄÄLTÄ.

UUSIMAA/KIRKKONUMMI

Uudenmaan Lastenliitto hakee iltapäivätoiminnan ohjaajaa Kirkkonummelle. Hakemukset ja cv:t: hanna.sares@lastenliitto.fi

VANTAA

Vantaan Lastenliitto hakee kerho-ohjaaja kevätkauden kepparikerhoihin. Löydät lisätietoja täältä. Kysy lisää: vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

Vantaan Lastenliitto hakee aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia/koulunkäyntiavustajia (sijaisia iltapäivätoimintaan). Jatkuva haku. Hakulomake yllä PÄÄKAUPUNKISEUTU-kohdassa.

TURKU

Turun ja Raision Lastenliitto hakee kerho-ohjaajia kevätkaudelle 2019. Turussa ohjaajia kaivataan kokki- ja sporttikerhoihin, Raisiossa kokki- ja taidekerhoihin. Lue lisää alkavista kerhoista Varsinais-Suomen tapahtumista. Vapaamuotoiset hakemukset varsinais-suomi@lastenliitto.fi.