Helsinki & Vantaa / sijainen

Haussa sijaisia pääkaupunkiseudun kerho- ja iltapäivätoimintaan!

Pääkaupunkiseudun Lastenliitot etsivät nyt reippaita, omatoimisia ja vastuuntuntoisia sijaisia lasten kerho- ja iltapäivätoimintaan Helsingin ja Vantaan alueelle.

Mahdollisuutena on työskennellä yhdellä tai usealla paikkakunnalla. Hakulomakkeessa valitaan ne paikkakunnat, joilla työskentely kiinnostaa hakijaa. Työhön kutsutaan tarpeen mukaan ja se on keikkaluontoista. Tehtävä sopiikin esimerkiksi lisätyöksi tai opiskelun ohessa tehtäväksi.

Helsingin ja Vantaan Lastenliitot järjestävät iltapäivätoimintaa toiminta-alueillaan. Iltapäivätoiminta on lakisääteistä koulun jälkeen tapahtuvaa ohjattua toimintaa. Iltapäiväkerhomme ovat auki koulupäivisin kello 12–17. Ohjaajat tarjoavat lapsille mukavaa ja turvallista tekemistä koulupäivän jälkeen. Iltapäivätoiminnassa on yleensä useampi ohjaaja ryhmässä.

Helsingin ja Vantaan Lastenliitto järjestävät harrastus/kerhotoimintaa lapsille ja nuorille. Lastenliiton harrastuskerhotoiminta sijoittuu arki-iltapäiville (kerhosta ja paikkakunnasta riippuen n. klo 13-20 välille). Kerhot kestävät noin 45 minuuttia–1,5 tuntia kerhosta riippuen. Kerhot ovat teemakerhoja, joiden sisältö vaihtelee tiede- ja taidekerhoista kokkikerhoihin, muskareihin, sekä liikunta- ja tanssikerhoihin. Kerhoja ohjataan pääsääntöisesti yksin, mutta Vantaalla on myös kerhoja, joissa on vastuuohjaaja ja apuohjaajatyöpari.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt tietojesi tallentamisen Lastenliiton henkilöstön rekrytoinnin rekisteriin.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti lisää tai täytä heti hakulomake, jonka löydät täältä.
Vain lomakkeen kautta saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja ja tiedustelut kunkin alueen työpaikoista:
Helsinki
Vantaa

 

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä toimintaa. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot ja leirit sekä iltapäivätoiminta.

Lastenliitto on arvojensa mukaisesti reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä ja kaiken toiminnan keskiössä ovat osallisuus ja yhdessä tekeminen! Lastenliiton kerhotoiminnassa korostuu leikkimielisyys ja yhdessä olo. Lastenliitto on #kivaayhdessä.