Espoon Lastenliitto ry on hakeutunut konkurssiin ja sen toiminta päättyy syyskuussa 2023. Syksyllä ei enää järjestetä kerhoja. Iltapäiväkerhomme jatkuvat normaalisti 22.9.2023 saakka. Haluamme kiittää kaikkia lapsia ja perheitä hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana. On ollut ilo olla mahdollistamassa vapaa-ajan - ja harrastustoimintaa espoolaisille lapsille. Harrastaminen jatkuu Lastenliiton muissa alueyhdistyksissä ja piireissä normaaliin tapaan.

Kerhot

Tule mukaan hauskaan harrastustoimintaan! Kerhotoiminnassamme korostuu leikkimielisyys, yhdessä tekeminen ja harrastamisen ilo.

Tutustu kerhoihin Hae toimintaa

Leirit

Kivaa yhdessä, tekemisen riemua, uusia ystäviä sekä repullinen kokemuksia! Koulujen loma-aikoina puuhaillaan yhdessä leiritoiminnan parissa.

Tutustu leireihin Hae toimintaa

Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta tukee koulun ja kodin tekemää kasvatustyötä tarjoamalla virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille koulupäivän jälkeen. Iltapäivätoiminta on perusopetuksen alaista toimintaa.

Tutustu iltapäivätoimintaan

Jäsenyys

Jäsenenä tuet helposti tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi. Lisäksi kuulet aina ensimmäisenä yhdistyksen ajankohtaisista asioista sekä saat käyttöösi yhdistyskohtaiset jäsenedut.

Tutustu jäsenyyteen

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaisia