Tapahtumahaku

Pirkanmaan ja Tampereen Lastenliitto järjestää kivaa matalan kynnyksen toimintaa lapsille, nuorille ja perheille Tampereen alueella.

Kerhot

Tule mukaan harrastustoimintaan! Lastenliiton kerho-toiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jossa korostuu leikkimielisyys, yhdessäolo ja harrastamisen ilo.

Tutustu kerhotarjontaan Lisätietoja kerhotoiminnasta

Leirit

Kivaa yhdessä, tekemisen riemua, uusia ystäviä sekä repullinen kokemuksia! Koulujen loma-aikoina puuhaillaan yhdessä leiritoiminnan parissa.

Tutustu leiritarjontaan Lisätietoa leiritoiminnasta

Jäsenyys

Lastenliiton jäsenenä tuet helposti tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi. Lisäksi kuulet aina ensimmäisenä yhdistyksen ajankohtaisista asioista sekä saat käyttöösi yhdistyskohtaiset jäsenedut.

 

Pirkanmaan Lastenliiton toiminta keskittyy Tampereelle. Seuraa Tampereen Lastenliittoa somessa:
Instagram:
tampereenlastenliitto
Facebook: Tampereen Lastenliitto

Ajankohtaista toimintaa Pirkanmaalla:


Pirkanmaalla aktiivisena Lastenliiton paikallisyhdistyksenä toimii Tampereen aluejärjestö. Toimintamme on voittoa tavoittelematonta #kivaayhdessä -meiningillä!
​Tarkoituksenamme on suunnitella ja järjestää lapsille ja heidän perheilleen matalan kynnyksen toimintaa paikalliset tarpeet huomioon ottaen. Järjestämme kerho-, tapahtuma- ja leiritoimintaa ja ideoimme koko ajan uutta.

Lastenliiton toimijat Pirkanmaalla
Tuija Malmio-Haikansalo, piirikoordinaattori (pirkanmaa@lastenliitto.fi)

Pirkanmaan piirijärjestön ja Tampereen aluejärjestön hallitus 2020
Murtola Eija PJ
Leino Ida VPJ
Sanna Winberg, Panu Latvala
Susanna Saxberg, Aku Sajakorpi
Jenni Tiilikainen

Lisää ajankohtaisia