Jäsenyys

Voit tukea toimintaamme liittymällä joko Tampereen Lastenliiton tai Pirkkalan Lastenliiton jäseneksi. Lastenliiton jäsenenä pääset vaikuttamaan oman alueesi lasten, nuorten ja lapsiperheiden asioihin. Toimintaamme saa osallistua olematta jäsen eikä kerhoihin ja leireille osallistuvia lapsia liitetä automaattisesti jäseniksi. Jäsenenä saat itse valita kuinka paljon haluat osallistua ja antaa aikaasi yhdistykselle. Jäseneksi voi liittyä myös kannattaakseen yhdistyksen toimintaa maksamalla jäsenmaksun. Jokainen jäsen on meille arvokas.

  • Vuoden 2022 Tampereen Lastenliiton jäsenmaksu on 10 €/henkilöjäsen ja alle 29-vuotiailta jäsenyys on maksuton. Kannatusyhdistykset 40 €/vuosi ja kannatusyritykset 80 €/vuosi.( Yhdistys/yritysjäseneksi haluavat otattehan yhteyttä: pirkanmaa@lastenliitto.fi)
  • Henkilöjäseniä ovat pääosin toimintaan osallistuvat lapset, mutta myös vanhemmat voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaamme.
  • Jäsenenä saat käyttöösi jäsenedut, joita ovat mm. erilaiset jäsentapahtumat ja tiedot ilmoittautumisten avautumisesta ensimmäisten joukossa. Kaikille yhteisiä jäsenetuja ovat mm. alennus Hoplopiin. Jäsenedut jaetaan jäsenkirjeiden yhteydessä.
  • Kaikki 15 vuotta täyttäneet jäsenet ovat myös äänivaltaisia yhdistyksen kokouksissa, joissa päätetään yhdistyksen asioista. 
  • 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on mahdollisuus toimia yhdistyksissä luottamushenkilöinä.
  • Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä toimistoomme (pirkanmaa@lastenliitto.fi)
  • Huomioithan, että jäsenyys on voimassa kunnes jäsen itse irtisanoo sen ilmoittamalla asiasta toimistoomme.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, laita meille viestiä sähköpostitse pirkanmaa@lastenliitto.fi. Jäsenrekisterimme kehitystyö on tällä hetkellä käynnissä ja tämän vuoden aikana nettisivuille aukeaa suora liittymislomake. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia jäsenyytemme kehittämiseksi.

Suuri kiitos, kun olet mukana tukemassa pirkanmaalaista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä!

Ps. Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa?