Oikopolut
class="white-text"

Varsinais-Suomi

Kerhot
Leirit
Tapahtumat Varsinais-Suomi
Raisio
Turku
Uutiset

Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen piiriin kuuluvat Raision ja Turun paikallisyhdistykset, jotka järjestävät koulujen työaikoina 0-16-vuotiaille lapsille ja lapsiperheille kerhotoimintaa. Piirijärjestö toimii koko alueella toimintaa koordinoivana ja yhteistyötä lisäävänä toimijana. Piirijärjestö myös vastaa koulujen loma-aikoihin järjestettävästä päiväleiritoiminnasta sekä tapahtumista Varsinais-Suomessa.

Varsinais-Suomen Lastenliiton toiminnasta tiedotetaan aktiivisina kuukausina jäsenkirjeessä, Nykypäivässä sekä paikallislehdissä sekä  Turun ja Raision tapahtumakalenterissa. Varsinais-Suomen Lastenliitto on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Meidät löydät mm. Facebookista ja Instagramista!

Toimimme yhteistyössä mm. Kansallisen Lastenliiton ja sen eri aluejärjestöjen, Kokoomusjärjestöjen, Raision nuorisotoimen, Turun nuorisoasiankeskuksen ja sivistystoimialan kanssa sekä opetusviraston kanssa.

Hallitus 2019

Noora Heino (puheenjohtaja)
Merina Ahti (varapuheenjohtaja)
Jaana Jaakola
Elina Soini
Nita Rogerson
Milla Virtanen


Kiinnostunut yhdistys- tai hallitustoiminnasta Kansallisen Lastenliiton Varsinais-Suomen piirijärjestö ry:ssä? Ota yhteys: julia.lastunen@lastenliitto.fi

 

Kartalla

Yhteystiedot

  • Piirikoordinaattori
  • Julia Lastunen
  • julia.lastunen@lastenliitto.fi
  • p. 050 435 8668