Kerhot

Varsinais-Suomessa kerhotoiminta on suunnattu 0-16-vuotiaille. Kerhotoimintojen järjestämisestä vastaavat Turun ja Raision paikallisyhdistykset.

Varsinais-Suomessa kerhotoiminta on suunnattu 0-16-vuotiaille. Kerhotoimintojen järjestämisestä vastaavat Turun ja Raision paikallisyhdistykset. Lisätiedot kerhoista ja ilmoittautumislomakkeet löydät tapahtumahaun kautta.

Järjestämme koulujen työaikoina monipuolista ja kaikille avointa matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Valikoimissamme ovat muun muassa kokki-, taide- ja kaverikerhot 7-12-vuotiaille sekä mahdollisuuksien mukaan sporttiset kerhot niin isommille kuin pienemmillekin liikkujille. Lisäksi pyrimme järjestämään kerhoja 0-3-vuotiaille. Kuvaukset kerhotoiminnan sisällöistä löydät jokaisen kerhon ilmoittautumissivulta sekä kerhokuvaukset-osiossa.


KERHOT TURUSSA - KERHOT RAISIOSSA - ILMOITTAUDU MUKAAN - KERHOKUVAUKSET

 

 

KERHOT TURUSSA:

 

SYKSY 2021 

 

Kokkikerho (7-12-vuotiaille), SYVÄLAHTI. Maanantaisin 16.30-18.00.

Paikka: Syvälahden koulun kotitalousluokka, Vanha Kakskerrantie 8, 20900 Turku.
Hinta: 60 € / lukukausi (noin 12krt). Hintaan sisältyy kaikki kokkikerhossa tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet. Kerhokertojen määrä on vanhasti riippuvainen siitä, onko koulun tiloissa muuta ohjelmaa siten, että joudumme peruuttamaan kerhokertoja!

Muistathan kertoa lapsen ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

 

Taidekerho (7-12-vuotiaille), KUPITTAA. Keskiviikkoisin klo 18.15-19.00.

Paikka: Uudenmaantullin kerhohuone, Uudenmaankatu 16 (Turun Riennon tila), 20700 Turku.
Hinta: 40€ / lukukausi (14krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa tarvittavat materiaalit.

 

Touhujumppa (4-6-vuotiaille), AUNELA. Lauantaisin 9.45-10.30.

Paikka: Aunelan palloiluhalli, Opintie 1, 20210 Turku.

Hinta 40 € / lukukausi (10-12 krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa käytettävät välineet ja materiaalit.

 

KERHOJEN SISÄLLÖT VOIVAT MUUTTUA HUOMATTAVASTI TAI KERHOT VOIDAAN JOPA JOUTUA PERUMAAN MENEILLÄÄN OLEVAN KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA. HUOMIOITHAN TÄMÄN ILMOITTAUTUESSASI.

 

KERHOT RAISIOSSA

 

SYKSY 2021

Kokkikerho (7-12-vuotiaille), tiistaisin 16.30-18.00. 

Paikka: Krookilan nuorisotila, Pujokuja 2, Raisio.
Hinta: 60 € / lukukausi (12-14krt). Hintaan sisältyy kaikki kokkikerhossa tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet.

Muistathan kertoa lapsen ruoka-aineallergiat ilmoittautuessasi.

Taidekerho (7-12-vuotiaille), tiistaisin 18.15-19.00. 

Paikka: Krookilan nuorisotila, Pujokuja 2, Raisio.
Hinta: 40 € / lukukausi (12-14krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa tarvittavat materiaalit.

 

KERHOJEN SISÄLLÖT VOIVAT MUUTTUA HUOMATTAVASTI TAI KERHOT VOIDAAN JOPA JOUTUA PERUMAAN MENEILLÄÄN OLEVAN KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA. HUOMIOITHAN TÄMÄN ILMOITTAUTUESSASI.

 

KERHOKUVAUKSET

Kokkikerhot 7-12-vuotiaille Turussa ja Raisiossa:

Kokkikerhossa kokkaillaan ohjaajan johdolla suolaista ja makeaa syötävää erilaisten aterioiden ja herkkujen muodossa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa lapset keittiössä työskentelyyn ja ryhmätoimintaan. Lopuksi tietenkin nautiskellaan kerhokerran tuotokset! Kerhot on kohdennettu alakouluikäisille.

Taidekerhot 7-12-vuotiaille Turussa ja Raisiossa: 

Alakouluikäisten taidekerhossa tehdään taidetta maalaten, muotoillen, piirtäen, rakennellen ja eri tekniikoita yhdistellen. Luvassa on kaikenlaista unelmakarttojen teosta muovailuvahan ja sormivärien käyttöön. Omat taideteokset saa tietysti kotiin mukaan! Hyödynnämme kerhossa kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Kerhot on kohdennettu alakouluikäisille.

Kamu-kameleontin kaverikerhot 7-12-vuotiaille Turussa ja/tai Raisiossa: 

Alakouluikäisten kamukerhossa puuhataan kaikenlaista! Kerhossa pelataa, leikitään, askarrellaan, taiteillaan, kokkaillaan, ulkoillaan ja retkeillään. Kerhojen sisältö suunnitellaan yhdessä osallistuvien lasten kanssa ja suunnittelussa huomiodaan kerhotilojen ja niiden ympäristöjen erot. Kerhot on kohdennettu alakouluikäisille.

Sporttiset kerhot isoilla ja pienille Turussa: 

Järjestämme liikunnallisia kerhoja Turussa sen mukaan, miten saamme liikuntapaikkoja käyttöömme. Pyrimme järjestämään erityisesti touhujumppaa alle kouluikäisille, sekä mahdollisuuksien mukaan sporttikerhoa alakouluikäisille!

Perhekerho alle kolmevuotiaille ja heidän huoltajilleen Turussa: 

Perhekerho on rento tapaamispaikka pienille lapsille ja heidän huoltajilleen! Kerhokerroilla puuhataan joka kerralla jotain erilaista, vaihdellen maalauksesta musiikkiin ja temppuratoihin. Lisäksi paikan päällä on joka kerta leluja sekä tarjolla ainakin kahvia! Perhekerhoa järjestetään, mikäli siihen saadaan sopivat tilat. Kerhot ovat maksuttomia.