Jumppakalenteri

Toiminta on maksutonta ja tavoitteena on innostaa perheitä yhdessä liikkumiseen ja tekemiseen. Samalla pyritään lisäämään yleistä aktiivisuutta sekä kannustamaan hyvinvointiin. Kysy lisää: Eveliina Haikansalo 040 830 7086 tai pirkanmaa@lastenliitto.fi

Perhetemppu:

Perhetemppu on ilmainen, alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki. Rennossa ilmapiirissä kaikille vauvoista leikki-ikäisiin tarjotaan sopivaa tekemistä, kun aikuiset aktivoivat lapsia kunkin oman tason ja päivän fiiliksen mukaan! Näin vauva ja 5-vuotias voivat olla puuhaamassa samaa. Ohjaaja leikittää sekä antaa vinkkejä ja variaatioita eri ikäisten tehtäväksi aktiviteeteille. Temppuratoja, liikuntavälineisiin tutustumista, leikkiloruja ja musiikkileikkejä.Aluksi yhteistä leikitystä, vapaampaa temppuilua ja välineisiin tutustumista, lopuksi rauhoittavampaa yhteistä tekemistä esimerkiksi leikkivarjolla.Huom! Mukaan voi tulla vanhemman lisäksi vaikkapa isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa! Ryhmä on sitoutumaton, voit tulla paikalle milloin vain! Kesto n. 45 min.

Viikottaiset perhetemput syyskaudella joka keskiviikko kello 10.30-11.30 Hervannan Kupolissa. Veloitukseton, sitoutumaton.
Järjestäjä:Tampereen Lastenliitto sekä Lupa Liikkua -hanke, Tampereen kaupungin liikuntapalvelut.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Satujumppa:

Satujumppa on alle kouluikäisen lapsen ja huoltajan yhteinen mukava liikuntahetki. Yhteisiä leikkejä mm. satujen ja musiikin inspiroimana, temppuratoja, liikuntavälineisiin tutustumista ja leikkivarjolla rauhoittumista. Kesto n. 45min.

Viikottaiset satujumpat syyskaudella joka tiistai kello 10.00-11.00 Kaukajärven kirjastolla. Veloitukseton, sitoutumaton.
Järjestäjä:Tampereen Lastenliitto sekä Lupa Liikkua -hanke, Tampereen kaupungin liikuntapalvelut.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Perheiden perjantai hulinat:

Vuoroilla lapsi liikkuu yhdessä aikuisen kanssa. Kierretään ja kokeillaan erilaisia pisteitä sekä välineitä. Toiminnan ohjaus suunnattu 3–5-vuotiaille ja heidän perheelleen. Mukaan voi tulla myös vanhemman lapsen kanssa. Perheen yhteinen liikunnallinen hetki. 

Viikottaiset perheiden perjantai hulinat syyskaudella joka perjantai kello 10.00-12.00 Nääshallilla. Veloitukseton, sitoutumaton.
Järjestäjä:Tampereen Lastenliitto sekä Lupa Liikkua -hanke, Tampereen kaupungin liikuntapalvelut.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.