Lastenliiton ilmoituskanava

Haluamme toimintamme olevan aidosti arvojemme, unelmamme ja toimintaohjeiden mukaista, joten jokaisen lastenliittolaisen velvollisuus on pyytää tarvittaessa apua ja ilmoittaa epäilyistä sekä havaituista rikkomuksista välittömästi.

Mikäli eteesi tulee hankala tilanne tai havaitset Lastenliiton arvojen, unelman tai toimintaohjeiden vastaista käytöstä, voit aina keskustella esihenkilösi kanssa.

Rikos- ja väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen voit käyttää luottamuksellisesti Lastenliiton ilmoituskanavaa.

Sinulla ei tarvitse olla varsinaisia todisteita epäilyjen tueksi. Tietoisesti totuudenvastaisten ilmoitusten jättäminen palveluun on kuitenkin kiellettyä ja saattaa johtaa jatkotoimenpiteisiin.

Huomioithan, että ilmoituskanava ei ole tarkoitettu ns. tavanomaisiin asiakaspalautteisiin. Yhdistystemme yhteystiedot löydät täältä!

Ilmoituskanavasta vastaa yhteistyökumppanimme Webropol ja Ilmoituksia käsittelevät Lastenliitossa vain erikseen nimetyt henkilöt, jotka ovat velvollisia käsittelemään ilmoituksen puolueettomasti ja riippumattomasti.

Tutustu Lastenliiton henkilötietojen käsittelyyn ja palvelun tietosuojaselosteeseen täältä!

NÄIN JÄTÄT ILMOITUKSEN

Ilmoituksen lähettäminen tapahtuu helposti ja turvallisesti seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen joko omalla nimelläsi tai nimettömänä. Kun lähetät ilmoituksesi, saat ruudulle salasanan. Tallenna ne turvalliseen paikkaan, sillä saatamme lähettää sinulle järjestelmän kautta lisäkysymyksiä ilmoitukseesi liittyen. Pääset seuraaman jättämääsi ilmoitusta salasanan avulla täältä!

 

Kiitos kun autat meitä arvojemme ja unelmamme mukaisen toiminnan edistämisessä!