Jäsenedut

Kiitos kun tuet työtämme lasten ja nuorten parissa! Tarjoamme jäsenillemme etuja yhteistyökumppaneidemme palveluista. Jäseneduista tiedotetaan tarkemmin jäsenkirjeissä.

Vantaan Lastenliitto ry:n jäsenedut 2024

Haluamme kiittää sinua siitä, että olet jäsenemme! Jäsentemme tuki on meidän toimintamme kannalta todella tärkeää. Lämmin kiitos, että mahdollistat matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämistä vantaalaisille lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

 

Driim hyvinvointi- ja elämäntapavalmennus

 

Tarjoamme -50 % alennuksen verkkovalmennuspalvelusta. Driim on innostava verkkovalmennuspalvelu, joka auttaa sinua tekemään elämästäsi sellaista kuin haluat sen olevan.

  • 27 Valmennusta
  • Yli 300 Videota
  • Työkirja joka valmennukselle

Driim tarjoaa valmennuksia muun muassa ihmissuhteisiin, uraan ja talouteen sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyen. Saat konkreettisia oppeja omien alojensa huippunimiltä.

Driimin jäsenyydellä saat pääsyn jatkuvasti kasvavaan verkkovalmennuskirjastoon, joka on käytössäsi ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Jo viiden minuutin käytöllä päivässä, olet kohti tavoitteidesi saavuttamista Suomen huippuvalmentajien johdolla. Ensimmäiset videot valmennuksista pääsee katsomaan maksutta.

Teatteri Vantaa

 

Teatteri Vantaa tarjoaa jäsenillemme edullisemmat teatteriliput koko perheen näytelmiin. Jäsenenä saat tiedon alennetun hinnan näytöksistä suoraan sähköpostiisi.

Kehotunnehuoltamo Kehu

Kehotunnehuoltamo Kehu on vantaalainen tanssikoulu, joka tarjoaa keinoja kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kehotunnehuoltamo Kehu tarjoaa Vantaan Lastenliiton jäsenille -20 % alennuksen seuraavista valituista tuotteista. Jäsenet saavat sähköpostiinsa tarkat ohjeet etujen lunastamiseen.

Satutanssikortit: Talven Taika ja Kesäiset Karkelot 

Kummassakin pakassa on 24 kuvitettua lorukorttia liikeohjeineen. Kumpikin pakka sisältää myös 4 rauhoittumiskorttia. Kortit on suunniteltu ja painettu Suomessa. Lorujen alkuperäinen kirjoituskieli on suomi. Hinta jäsenille: 23 € / pakka (norm. 29 €) + mahdollinen postitusmaksu 4 €, kortit voi myös noutaa Kehun studiolta Ilolasta. 

Tanssijan Vahvuuskortit 

Kätevästi pdf-muodossa toimitettavat kortit voit tulostaa itse tai voit käyttää niitä omalta laitteeltasi. Kortit sopivat erinomaisesti tanssin harrastajille omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä tanssinopettajille tueksi monenlaisten oppilaiden kannustavaan kohtaamiseen. Hinta jäsenille: 7,90 € (norm. 9,90)

Kehu Karhun Vahvuuskortit oppijoille 

Kätevästi pdf-muodossa toimitettavat kortit voit tulostaa itse tai käyttää niitä omalta laitteeltasi. Nämä kortit sopivat käytettäväksi erityisesti varhaiskasvatus- ja alakouluikäisten lasten kanssa. Kortit auttavat lasta löytämään ja arvostamaan omia vahvuuksiaan. Opettajalle ne tarjoavat tukea monenlaisten oppijoiden kannustavaan kohtaamiseen. Hinta jäsenille 7,90 € (norm. 9,90)