class="white-text"

Lapsiparkkitoiminta

Lastenviikko 2018 Vantaan Lastenliitossa

8.11.2018

Lastenviikko tulee taas 19.-25.11! Vantaalla otamme varaslähdön Lapsen oikeuksia liputtavaan viikkoon jo 13.11.

Lastenliitto haastaa järjestöt mukaan Lastenviikkoon!

17.10.2018

Lastenviikko järjestetään taas 19.-25.11. valtakunnallisesti. Tule mukaan Vantaan Lastenviikon tapahtumiin ja järjestä omasi!

Tänä syksynä Vantaalla aloittavat toimintansa kepparikerho ja Pähkähullun Professorin tiedepaja.

Syksyn 2018 kerhot varataan nyt

12.6.2018

Syksyn kerhojen ilmoittautumisen ovat alkaneet! Tänä syksynä Vantaalla aloittavat toimintansa kepparikerho ja Pähkähullun Professorin tiedepaja muiden jo tuttujen kerhojen ohella.

Lastenviikkoa juhlitaan 20.-26.11.2017!

8.11.2017

Suomen lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevat järjestöt juhlistavat Lasten oikeuksien päivää järjestämällä koko viikon ajan erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja tempauksia ja tapahtumia. Lisätietoa: www.lastenviikko.fi

iltapäivätoiminnan ohjaajan rekry

Iltapäivätoiminnan ohjaajaksi Hiekkaharjun koululle?

28.9.2017

Etsimme reipasta, omatoimista ja vastuuntuntoista ohjaajaa Hiekkaharjun iltapäivätoimintaan!

Perheiden maksuton askartelukurssi Hakunilassa!

21.9.2017

Vantaan Lastenliitto ja YMCA Vantaa tarjoavat perheille ilmaisen neljän kerran askartelukurssin Hakunilan kirjastolla loka-marraskuussa. Tervetuloa mukaan!

Pokemonkouluttajien ja spinnerinpyörittäjien syyslomaleiri Hiekkaharjun koululla!

20.9.2017

Kiinnostaako pokemonit tai spinnerit? Tule mukaan viettämään hauska syyslomaleiri kanssamme harjoitellen taitojasi pokemon go:ssa sekä spinnerien pyörityksessä! Leirin ohjelmassa touhutaan leikkien, liikkuen, ulkoillen ja askarrellen spinnereiden ja pokemonien parissa ja lasten toiveet otetaan huomioon leiriohjelmassa. Sisältötoiveita voi kertoa ilmoittautumislomakkeella.

Lapsella on oikeus harrastaa!

22.8.2017

Vantaan matalan osallistumiskynnyksen harrastustoiminta alkaa viikolla 36.

Syksyn kerhot varataan nyt! Älä myöskään unohda elokuun leirejä.

20.6.2017

Ilmoittaudu nyt Vantaan Lastenliiton matalan kynnyksen harrastustoimintaan!