Tietoa meistä

Vantaan Lastenliitto ry  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Kerhoissamme lapset pääsevät kokeilemaan eri harrasteita ammattimaisen ohjaajan opastamana, perheystävälliseen hintaan. Tarjontaamme kuuluvat mm. musiikkileikkikoulu, kädentaito-, kokki-, tanssi- ja liikuntakerhot sekä keppari- ja pähkähullun professorin tiedepaja -kerhot. Kerhoilmoittautumiset tapahtuvat tätä kauttaIltapäivätoimintamme tarjoaa ohjatun ympäristön koulupäivän jälkeisille koulutehtäville ja leikeille. Koulujen loma-aikoina järjestämme päiväleiritoimintaa.

 Jos kaipaatte toimintaa, jota asuinalueellanne ei vielä järjestetä, älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin.

Toimintaamme tukevat Vantaan kaupungin nuorisopalvelut, kulttuuripalvelut ja yleisjaosto sekä Etelä-Suomen Aluehallintovirasto.

Olemme osa Vantaan nuorisojärjestöt ry:tä (Vannu) ja pyrimme vaikuttamaan aktiivisesti vantaalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin.

Avoimet työpaikat löydät sekä uutiset-osiosta että rekry-sivulta! Voit hakea meille myös harjoitteluun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen + cv:n osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

Toimintaamme pääset seuraamaan niin Facebookissa kuin Instagramissakin

 

Jäsenyys

Yhdistyksemme toiminnassa mukana olevat lapset ja aikuiset voivat liittyä niin halutessaan yhdistyksemme jäseneksi ja täten tukea vantaalaista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Jäsenet saavat lisäksi esimerkiksi jäsenetuja, joita ovat mm. erilaiset jäsentapahtumat ja tiedot ilmoittautumisten avautumisesta ensimmäisten joukossa. Kaikille yhteisiä jäsenetuja ovat mm. alennus Hoplopiin. Jäsenedut jaetaan jäsenkirjeiden yhteydessä.Jäsenyys on henkilökohtainen ja jäsenmaksu kalenterivuodelle 2022 on 9 euroa. Vapaaehtoisille jäsenyys on maksuton. Toimintaan liitetään jäseniksi ensisijaisesti toiminnassa olevat lapset. Liittymällä aikuisena Vantaan Lastenliiton jäseneksi tuet toimintaamme ja mahdollistat matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämistä Vantaalla. Lisätietoa jäsenyydestä täältä!

 Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

Hallitus vuodelle 2022

Terhi Rapeli, puheenjohtaja
Helen Josefsson
Pinja Riikonen
Sari Taskila
Vaula Hacklin
 

 

Toimiston yhteystiedot:

toiminnanjohtaja Inka Kiuru, 050 563 0526, vantaa@lastenliitto.fi
hallintojohtaja Virve Hakasalo, 045 150 0580, vantaa.hallinto@lastenliitto.fi
järjestösihteeri Sallamari Mäkinen, 045 121 5600, vantaa.sihteeri@lastenliitto.fi
järjestökoordinaattori Carita-Elbaz-Toivanen, 050 540 0077, vantaa.assistentti@lastenliitto.fi