Tietoa meistä

Vantaan Lastenliitto ry  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta vapaa-ajan toimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille. Pyrimme toimimaan perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana ja osallisuutta edistävänä sekä elämyksiä tuottavana järjestönä.

Tarjoamme mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille. Yhtenä toimintamuotonamme on myös iltapäivätoiminta.

Lastenliitto on reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä.

Lastenliiton järjestämä toiminta on matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on saada jokaiselle lapselle
mahdollisuus harrastaa. Matalan kynnyksen toiminta tarkoittaa Lastenliitossa:

  • edullista ja kaikille avointa (osallistumiseen ei vaadita jäsenyyttä)
  • mukaan on helppo tulla (ei taitotasoja)
  • toimintapaikat pyritään tuomaan lähelle lapsiperheitä

 Jos kaipaatte toimintaa, jota asuinalueellanne ei vielä järjestetä, älkää epäröikö ottaa yhteyttä meihin.

Toimintaamme tukevat vuonna 2024 Vantaan kaupunki, Etelä-Suomen Aluehallintovirasto sekä STEA.

Olemme osa Vantaan nuorisojärjestöt ry:tä (Vannu) ja Vantaan järjestörinki ry:tä.Vaikutamme aktiivisesti vantaalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin.

Avoimet työpaikat löydät sekä uutiset-osiosta että rekry-sivulta! Voit hakea meille myös harjoitteluun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen + cv:n osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

Toimintaamme pääset seuraamaan niin Facebookissa kuin Instagramissakin

 

Jäsenyys

Yhdistyksemme toiminnassa mukana olevat lapset ja aikuiset voivat liittyä niin halutessaan yhdistyksemme jäseneksi ja täten tukea vantaalaista lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Jäsenet saavat lisäksi esimerkiksi jäsenetuja, joita ovat mm. erilaiset jäsentapahtumat ja tiedot ilmoittautumisten avautumisesta ensimmäisten joukossa. Jäsenyys on henkilökohtainen. Vapaaehtoisille jäsenyys on maksuton. Toimintaan liitetään jäseniksi ensisijaisesti toiminnassa olevat lapset. Liittymällä aikuisena Vantaan Lastenliiton jäseneksi tuet toimintaamme ja mahdollistat matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämistä Vantaalla. Lisätietoa jäsenyydestä täältä!

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.

 

Hallitus vuodelle 2024

Tommi Hartikainen, puheenjohtaja
Terhi Rapeli
Sari Taskila
Pinja Riikonen
Venla Mantere

Toimiston yhteystiedot