Tietoa meistä

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton sivuille!

Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri perustettiin syksyllä 2010. Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, pääasiassa Oulussa, järjestäen toimintaa lapsille ja varhaisnuorille. Ydintoimintaamme ovat kirjaparkit Oulun kirjastoissa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Pohjois-Pohjanmaata.

Piirihallitus 2023

Elsi Salovaara, puheenjohtaja, elsi.salovaara@gmail.com

Tuija Rantala, varapuheenjohtaja

Marja-Liisa Polat

Mono Kuoppala

Aino Ainali

Jemina Kakko, piirikoordinaattori, pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi, p. 050 354 2847.


Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi Pohjois-Pohjanmaan Lastenliittoon esimerkiksi kerho- tai leiri-ilmoittautumisen yhteydessä tai olemalla yhteydessä piirikoordinaattori Jemina Kakkoon, pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi, p. 050 354 2847.

Miksi liittyisin jäseneksi?

  • Jäsenenä mahdollistan matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämisen, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa.
  • Jäsenenä saan käyttööni jäsenedut, jotka vaihtelevat yhdistyskohtaisesti. Kaikille yhteisiä jäsenetuja ovat mm. alennus HopLopiin.
  • Jäsenenä kuulen aina ensimmäisten joukossa mm. kerho- ja leiri-ilmoittautumisten avautumisesta ja muista ajankohtaisista asioista. Saan jäsenkirjeen 2-4 kertaa vuodessa.
  • Kaikki 15 vuotta täyttäneet jäsenet ovat myös äänivaltaisia yhdistyksen kokouksissa, joissa päätetään yhdistyksen asioista. 
  • 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on mahdollisuus toimia yhdistyksissä luottamushenkilöinä.
  • Osassa kerhoissa ja leireissä on käytössä jäsenhinta, jonka saa maksamalla kunkin vuoden jäsenmaksun.

Lastenliiton jäseniä ovat pääosin toimintaan osallistuvat lapset, mutta myös vanhempana voin liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaa.

Toimintaan saan osallistua olematta jäsen, eikä kerhoihin ja leireille osallistuvia lapsia liitetä automaattisesti jäseniksi.