Tietoa meistä

Tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton sivuille!

Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri perustettiin syksyllä 2010. Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, pääasiassa Oulussa, järjestäen toimintaa lapsille ja varhaisnuorille. Ydintoimintaamme ovat kirjaparkit Oulun kirjastoissa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri Pohjois-Pohjanmaata.

Piirihallitus 2020

Elsi Salovaara, puheenjohtaja, elsi.salovaara@gmail.com

Tuija Rantala, varapuheenjohtaja

Marja-Liisa Polat

Marja Karjalainen

Mono Kuoppala

Sofia Ervasti

Aino Ainali

Elli-Nora Vehmanen, piirikoordinaattori, pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi, 0440281996

Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi Pohjois-Pohjanmaan Lastenliittoon esimerkiksi kerho- tai leiri-ilmoittautumisen yhteydessä tai olemalla yhteydessä piirikoordinaattori Elli-Nora Vehmaseen, pohjois-pohjanmaa@lastenliitto.fi puh: 0440281996.

Miksi liittyisin jäseneksi?

  • Jäsenenä mahdollistan matalan kynnyksen harrastustoiminnan järjestämisen, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa.
  • Jäsenenä saan käyttööni jäsenedut, jotka vaihtelevat yhdistyskohtaisesti. Kaikille yhteisiä jäsenetuja ovat mm. alennus HopLopiin.
  • Jäsenenä kuulen aina ensimmäisten joukossa mm. kerho- ja leiri-ilmoittautumisten avautumisesta ja muista ajankohtaisista asioista. Saan jäsenkirjeen 2-4 kertaa vuodessa.
  • Kaikki 15 vuotta täyttäneet jäsenet ovat myös äänivaltaisia yhdistyksen kokouksissa, joissa päätetään yhdistyksen asioista. 
  • 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on mahdollisuus toimia yhdistyksissä luottamushenkilöinä.
  • Osassa kerhoissa ja leireissä on käytössä jäsenhinta, jonka saa maksamalla kunkin vuoden jäsenmaksun.

Lastenliiton jäseniä ovat pääosin toimintaan osallistuvat lapset, mutta myös vanhempana voin liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaa.

Toimintaan saan osallistua olematta jäsen eikä kerhoihin ja leireille osallistuvia lapsia liitetä automaattisesti jäseniksi.