LAHTI Kamu Kameleontin puuhaleiri Kirkonkylän koululla

 

Kamu Kameleontin puuhaleirillä pääset kokemaan yhdessäolon riemua!

Kamu Kameleontin puuhaleiri on täynnä vilskettä ja säpinää. Leiri pidetään Kirkonkylän koulun IP-tilassa, missä ulkoilemme, askartelemme, pelaamme, kokkailemme ja nautimme kesäpäivistä virikkeellisessä ympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. aarteenetsintää, ulkopelejä- ja leikkejä, liikuntaa, kädentaitoja, Kamun kaverikekkerit sekä kesäistä ilottelua! Leirillä on kavereita ja paljon kivaa yhteistä tekemistä. Osa leiriohjelmasta suunnitellaan lasten kanssa heidän toiveitaan kuunnellen. 

Kamu Kameleontin puuhaleiri on päiväleiri 5.–9.6. maanantaista perjantaihin klo 9–15. Leiriläiset voivat saapua ja lähteä leiriltä ensimmäisen aamu- ja iltapäivätunnin aikana (klo 8–9 ja 15–16) omaan tahtiin. Leirin varsinainen toiminta-aika on klo 9–15. 

Leiriin sisältyy ravitseva lounas sekä välipala. Monipuolisen ohjelman lisäksi leirihinta sisältää myös ohjauksen, vakuutukset, tarvittavat materiaalit ja välineet.

Leiri järjestetään Kirkonkylän koululla. Leiri on suunnattu 7–10-vuotiaille lapsille.

Leirin hinta on 70 €.

Leiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa: hame@lastenliitto.fi

Tutustu Lastenliiton peruutusehtoihin, ilmoittautumiskäytänteisiin, maksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

5.6.2023 09:00 – 9.6.2023 15:00

Paikka

Hoitokodintie 1, Nastola

Hinta

70 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 10 -vuotiaat

Osallistujamäärä

13 / 15
← Takaisin