Uutiset

Haemme Varsinais-Suomeen piirikoordinaattoria

30.9.2015

Piirikoordinaattori pääsee edistämään ja kehittämään toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Toimintamuotoja ovat mm. aamu- ja iltapäivätoiminta, teemakerhot sekä leirit koulujen loma-aikoina. Piirikoordinaattori toimii ohjaajien lähiesimiehenä, hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Lisäksi pääset osaksi Lastenliiton loistavaa työporukkaa!

Lue lisää

Lastenliitto tarvitsee aikuisia

26.9.2015

Lastenliitto ei pyöri ilman aikuisia. Meillä on Lastenliiton toimistoilla energinen joukko työntekijöitä, jotka mahdollistavat koko toiminnan pyörimisen. Mutta tämän lisäksi taustalla toimii joukko luottamushenkilöitä, joille Lastenliitto on muutakin kuin kerho ja leiri.

Lue lisää

Syyskokoukset 20.10.

25.9.2015

ON JÄLLEEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISTEN SYYSKOKOUSTEN AIKA. TULE MUKAAN ILOISEEN JOUKKOOMME VAIKUTTAMAAN ALUEESI LASTEN, NUORTEN JA LAPSIPERHEIDEN HARRASTUSTARJONTAAN!

Lue lisää

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme toiminnanjohtajaa

4.9.2015

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme toiminnanjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa liiton toimintaa, vastata taloudesta ja hallinnosta liittohallituksen päätösten mukaisesti, kehittää järjestöä, toimia esimiehenä ja vastata viestinnästä.

Lue lisää

Syyskuun uutiskirje on ilmestynyt

1.9.2015

Lue lisää

Rauman kerhotoiminta alkaa viikolla 36!

25.8.2015

Rauman kerhotoiminta alkaa viikolla 36. Suositun satujumpan lisäksi käynnistyy luova ja monipuolinen konstikerho 7-12-vuotiaille.

Lue lisää