KIRKKONUMMI Taidepaja kevät 2019

Kirkkonummi

KIRKKONUMMI Taidepaja kevät 2019

TAIDEPAJA

Lastenliiton Kirkkonummen paikallisyhdistys järjestää keväällä 2019 noin 7-10-vuotiaille suunnatun taidepajan Kantvikissa. Kerhossa taiteillaan mm. niin askarrellen kuin maalaten ja muovailleen. Arvostamme toiminnassamme kestävää kehitystä ja hyödynnämme materiaaleissa myös luonnon- ja kierrätysmateriaaleja. Ohjaaja antaa ideoita ja neuvoo materiaalien käytössä, mutta taiteilijoita ovat lapset. Ensimmäisellä kerhokerralla suunnitellaan kauden ohjelmaa yhdessä lasten kanssa.

Tervetuloa taiteilemaan ja pitämään kivaa yhdessä!

Mukaan tarvitset: T-paidan suojaamaan vaatteita
Paikka: Kantvikin koulun kerhotila, Toppapolku 2, 02460 Kantvik
Aika: Torstaisin klo 17.00-17.45
Hinta: 50€ / kevätkausi (17.1.-25.4.2019, ei kerhoa viikoilla 7 ja 8)
(Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Max. ryhmäkoko 15, min. ryhmäkoko 6)

Tutustuthan ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

Lisätietoa:
Hanna Sares