Kirkkonummen Lastenliitto järjestää lapsille ja nuorille kerho-, leiri ja tapahtumatoimintaa.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan

KIRKKONUMMEN LASTENLIITTO

Kirkkonummen Lastenliitto on Uudenmaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toimintaa lapsille, lapsiperheille ja varhaisnuorille. Kirkkonummen Lastenliitto on perustettu vuonna 2013.

SYYSKOKOUS 30.11.2022

Kirkkonummen Lastenliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 30.11.2022 kello 18.30.
Kokous pidetään Uudenmaan Lastenliiton toimistolla: Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jäsenet ovat tervetulleita! Syyskokouksessa äänivaltaisia ovat viisitoista vuotta täyttäneet varsinaiset jäsenet, joiden jäsenmaksu vuodelta 2022 on maksettu. Vuosikokous voi myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden myös henkilöille, jotka eivät ole jäseniä. Syyskokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan mukaan ilmoittautumislomakkeella 28.11.2022 mennessä.
Tervetuloa!

HARRASTEKERHOTOIMINTA 2022

Järjestämme harrastekerhoja noin 7-10-vuotiaille lapsille Kirkkonummen alueella.
Lue lisää syyskaudella järjestettävistä Kamun taidepajoista kerhosivuilta. 


PÄIVÄLEIRIT JA PAJAT 2022

Järjestämme päiväleirejä ja pop-up-pajatoimintaa koulujen loma-aikoina ja viikonloppuisin alakoululaisille Kirkkonummen alueella.
Lue lisää Veikkolan ja Keskustan alueilla järjestettävistä leireistä leirisivuilta.

#KIVAAYHDESSÄ NOIN 13-15-VUOTIAILLE NUORILLE

Sinä, noin 13-15-vuotias, haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi kerho- tai leirikaveriksi? Oletko iloinen ja innostava kaveri, joka tykkää pelailla tai askarrella ja haaveena on ehkä vanhempana työskennellä lasten parissa? Hae leirikaveriksi vapaamuotoisella hakemuksella: uusimaa@lastenliitto.fi 
Leiri- ja kerhokaverille leiri/ kerho on ilmainen ja lisäksi leirikaverille tarjotaan leirillä maksuton lounas. Leirikaveri- ja kerhokaveritoiminnasta saa myös todistuksen.
Mikäli kiinnostuit, kysy rohkeasti lisää: puh 045-104 1492

KORONAN VAIKUTUS TOIMINTAAN

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten (mm. THL, OPH, STM, AVI) ohjeita ja toimimme kaikessa toiminnassamme kulloinkin vallitsevien ohjeistusten mukaisesti. Korona-ajan terveysturvallisuussuunnitelmat löytyvät kerhotoiminnan ja leiritoiminnan sivuilta. Harrastekerhoihin ja leireihin liittyvät ajankohtaiset ilmoittautumisiin liittyvät tiedot löytyvät Lastenliiton ilmoittautumiskäytänteistä kohdasta poikkeustilanteet.

JÄSENEKSI

Kirkkonummen Lastenliiton jäseniä ovat pääosin toimintaan osallistuvat lapset, mutta myös vanhemmat voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaamme. Toimintaamme saa osallistua olematta jäsen eikä kerhoille ja leireille osallistuvia lapsia liitetä automaattisesti jäseniksi. 

Jäsenmaksu ja jäsenedut vuonna 2022:
-Aikuisjäsen 10€
-Nuorisojäsen (0-29-vuotiaat) 0€ 
-Vapaaehtoisten jäsenmaksu 0€
-Kannatusjäsenmaksu vähintään 50€
Jäsenenä saat käyttöösi erilaiset jäsenedut, joita vuonna 2022 ovat:
*Jäsenkirjeet ja tiedot ilmoittautumisten avautumisesta ensimmäisten joukossa.
*Erilaiset jäsentapahtumat (näistä infoamme jäsenkirjeissä).

Jäseneksi voit liittyä joko ilmoittautumisen yhteydessä rastittamalla kohdan "haluan liittää lapseni jäseneksi" tai täyttämällä jäsensivuilta löytyvän liittymislomakkeen.
Huomioithan, että jäsenyys on voimassa kunnes jäsen itse sen irtisanoo ilmoittamalla asiasta sähköpostilla toimistoomme.
Mikäli haluat lisätietoa jäsenyydestä, olethan rohkeasti yhteydessä!

Oletko kiinnostunut osallistumaan Kirkkonummen paikallisyhdistyksen vapaaehtoisena luottamushenkilönä, vapaaehtoisena tai onko sinulla muuten vain hyviä idoita toimintamme kehittämiseksi? Mikä kerho- tai leiriteema lastanne kiinnostaisi, eli mitä toivoisitte meidän järjestävän? Olettehan rohkeasti yhteydessä, otamme mielellämme ideoita vastaan.

 

KIRKKONUMMEN PAIKALLISYHDISTYKSEN HALLITUS VUONNA 2022

Pirkko Elo, puheenjohtaja
Tiina Suominen, varapuheenjohtaja
Jaana Arvo
Taryne Kalima
Salla Viitsalo

 

Uutiset

Lisää ajankohtaisia