Kerhot

Teemakerhot Järvi-Suomi

Tervetuloa Järvi-Suomen Lastenliiton kerhotoimintaan!

Kerhotoiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuu leikkimielisyys, yhdessäolo ja tekemisen ilo. Kerhoissa ei kilpailla, vaan niissä toimitaan tekemisen ja hyvän mielen kautta. Toiminnassa pyritään lasten sosiaalisten taitojen ja ryhmätyötaitojen kehittämiseen sekä siihen että jokainen lapsi saa onnistumisen kokemuksia. Kun harrastaminen tarjoaa myönteisiä elämyksiä, ilo harrastamiseen säilyy. Kerhotoimintaan voi osallistua taitotasosta riippumatta, sillä tärkeintä on halu harrastaa sekä päästä kokeilemaan ja nauttimaan tekemisen riemusta!

Kerhotoiminnassamme on kaksi eri kautta, syyskausi (syys-joulukuu) sekä kevätkausi (tammi- toukokuu) ja molemmille kerhokausille tulee ilmoittautua erikseen. Kun toimintaan sitoudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan, lapsi pääsee kokeilemaan helposti, onko harrastus juuri hänelle sopiva.

Meillä ei ole omia kerhotiloja vaan kaikki toiminnan tilat haetaan vuosittain joko Jyväskylän tai Muuramen kaupungin nuorisotaloilta, kouluilta tai monitoimitaloilta. Toimintaa voidaan järjestää myös taloyhtiöiden kerhotiloissa tai muissa tyhjissä, kerhotoimintaan sopivissa tiloissa. Kuulemmekin mielellämme perheiden tarpeista, jotta tiedämme, millaiselle toiminnalle juuri teidän alueellanne on tarvetta.

Innostuneet ja sitoutuneet kerho-ohjaajat ovat kerhotoimintamme perusta, joten mikäli juuri sinua kiinnostaisi tulla toimintaamme ohjaajaksi, otathan rohkeasti yhteyttä toimistoomme!

Lukuvuoden 2022-2023 kerhoilmoittautuminen 

Jyväskylä

Kokkikerho Halssilan Ilvespuistossa keskiviikkoisin klo 17-19  25.1.2023. alkaen. Ilmoittauttuminen 8.2. asti täältä

Järvi-Suomen Lastenliitto on mukana Harrastamisen Suomen malli -hankkeessa, jonka tarkoituksena on järjestää lapsille maksutonta harrastustoimintaa Jyväskylän kouluissa. Järvi-Suomen Lastenliitto järjestää erilaisia teemakerhoja. Kerhotoiminta on perheille maksutonta ja kerhonohjaajina toimivat Lastenliiton ohjaajat. Odotamme vielä lisää infoa kaupungilta. 

Aamuvirkkukerho Kortepohjan koulu viimeisen kerhokerta ti 30.5.2023

1. Tikkakosken koululla

Askartelukerho ma klo 14-15:30 9.1. alkaen. Ohjaajana toimii Alisa Hirvonen. Viimeisen kerhokerta ma 15.5.2023

Muurame

Järvi-Suomen Lastenliitto on mukana Mun juttu Muuramessa -hankkeessa, jonka tarkoituksena on järjestää lapsille maksutonta harrastustoimintaa Muuramen kouluissa. Kerhotoiminta on perheille maksutonta ja kerhonohjaajina toimivat Lastenliiton ohjaajat.

Järvi-Suomen Lastenliitto järjestää seuraavia kerhoja, aikataulut päätettiin koulun lukujärjestyksen mukaan. 

HUOMIO: AIKATAULUT  KEVÄN

Koulu Kerhot ja aikataulut Luokka
Kinkomaan

 

  • Kokkikerho to klo 14:45 VIIMEISEN KERHOKERTAA TO 25.5.2023 

 

  • 4.-6.
Mäkelänmäen
  • Kokkikerho ti klo 14:45 VIIMEISEN KERHOKERTAA TI 23.5.2023 
  • Lautapelit ti klo 13:45 VIIMEISEN KERHOKERTAA TI 23.5.2023 

 

  • 5.-6.
  • 1.-3.
Leikkarin
  • Aamuvirkkukerho ke ja pe klo 8-9:30. VIIMEISEN KERHOKERTAA PE 26.5.2023 
  • Luontokerho ke klo 13:40 VIIMEISEN KERHOKERTAA KE 24.5.2023 
  • 1.-2.
  • 1.-2.