Tapahtumahaku

Kerhot

Tervetuloa Järvi-Suomen Lastenliiton kerhotoimintaan!

Lastenliiton harrastustoiminta tauolle toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

Lastenliitto pitää tärkeänä lasten turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Lastenliitto keskeyttää harrastustoiminnan (ei koske Lastenliton tuottamaa iltapäivätoimintaa, jonka järjestämisestä vastaa kunta) tässä vaiheessa kuten viranomaiset ovat suositelleet.

Toiminta on tauolla ainakin 17.4. saakka.

Lastenliitto seuraa viranomaisohjeistuksia ja tiedottaa tilanteen muuttuessa tai jatkuessa.

Toiminnan keskeytykseen liittyvistä yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin kun tilanne selkeytyy.

Lastenliiton kerhotoiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuu leikkimielisyys, yhdessäolo ja tekemisen ilo. Kerhoissa ei kilpailla, vaan niissä toimitaan tekemisen ja hyvän mielen kautta. Toiminnassa pyritään lasten sosiaalisten taitojen ja ryhmätyötaitojen kehittämiseen sekä siihen että jokainen lapsi saa onnistumisen kokemuksia. Kun harrastaminen tarjoaa myönteisiä elämyksiä, ilo harrastamiseen säilyy. Kerhotoimintaan voi osallistua taitotasosta riippumatta, sillä tärkeintä on halu harrastaa sekä päästä kokeilemaan ja nauttimaan tekemisen riemusta!

Kerhotoiminnassamme on kaksi eri kautta, syyskausi (syys-joulukuu) sekä kevätkausi (tammi- toukokuu) ja molemmille kerhokausille tulee ilmoittautua erikseen. Kun toimintaan sitoudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan, lapsi pääsee kokeilemaan helposti, onko harrastus juuri hänelle sopiva.

Meillä ei ole omia kerhotiloja vaan kaikki toiminnan tilat haetaan vuosittain joko Järvi-Suomen Kaupungin nuorisotaloilta, kouluilta tai monitoimitaloilta. Toimintaa voidaan järjestää myös taloyhtiöiden kerhotiloissa tai muissa tyhjissä, kerhotoimintaan sopivissa tiloissa. Kuulemmekin mielellämme perheiden tarpeista, jotta tiedämme, millaiselle toiminnalle juuri teidän alueellanne on tarvetta.

Innostuneet ja sitoutuneet kerho-ohjaajat ovat kerhotoimintamme perusta, joten mikäli juuri sinua kiinnostaisi tulla toimintaamme ohjaajaksi, otathan rohkeasti yhteyttä toimistoomme!

KEVÄN KERHONILMOITTAUTUMINEN ALKAA 20.11.2019

 

Teemakerhot alkavat viikot 4-6

  • Tarkemmat kuvaukset kerhoista löydät linkkiä klikkaamalla
  • Kaikkiin kerhoihin ilmoittaudutaan verkkolomakkeella ja kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Luethan ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussäännöt, jotka löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä. Ilmoittautuminen on sitova ja lähettämällä ilmoittautumisen, hyväksyt samalla säännöt.
 
Kerho Aikataulu Ohjaajat
Kokkikerho Jyväskylässä 21.1.-28.4.2020 Satu Timonen ja Lotta Viinikainen
Muskarit 20.1.-31.5.2020 Ilona Jokinen ja Saara Heinonen

 

Meillä on myös aamuvirkkutoiminta Jyväskylässä sekä Muuramessa, infoa ja ilmoittautuminen tästä.