Tiedettä vai taikaa?

Elokuun päiväleirillä tutustutaan, tutkitaan monitieteisesti ilmiöitä ympärillämme. Yhteistyötä ja kädentaitoja kehittäen oivalletaan uusia asioita ja saadaan moniin kysymyksiin vastauksia. Hauskaa ilmiöpohjaista tiedettä ikäryhmälle suunniteltuna.  Kokemuksia, kavereita ja tottakai # Kivaa yhdessä!

Päivä 1. Kummallista kemiaa? Ihmeellinen vesi, värimuutoksia, olomuotoja, reaktioita, tuttujen aineiden tutkimusta, uusien tekemistä  ja tietysti tulivuoret ilman tulta.  Päivä 2. Fau! Fiksua fysiikkaa ja mekaniikkaa. Ohjelmassa mm. Newtonin sedän lait, todistetaanko ne oikeiksi vain hölynpölyksi. Liike, voima, heilurit, kitka ja paljon muuta kivaa tutkimista ja tekemistä. Entä mitä ovat ne yksinkertaiset koneet ?

Päivään kuuluu kevyt lounas.

Hinta 35€. Hintaan sisältyy leiriohjelma, tarvikkeet, kevyt lounas ja OP-Pohjolan vakuutus.

Ilmoittaudu pian ennen kuin paikat menevät!

Päiväleiri maanantaina ja tiistaina klo 10-15.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Pirkanmaan piirikoordinaattori Eveliina Haikansalo (pirkanmaa@lastenliitto.fi) tai 0408307086.
 

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA OTATTEHAN HUOMIOON ETTÄ:
- Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
- Leirin voi peruuttaa ilman peruutusmaksua 17.7.2023 saakka ja leirimaksu palautetaan. Tämän jälkeen perutuista osallistumisista peritään 10 euron peruutusmaksu, eikä leirimaksua palauteta.
- Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaa@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta.
- Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
- Lähtökohtaisesti toimintaan voi ilmoittaa ainoastaan omat huollettavat.
- Ilmoittaja on vastuussa tietojen oikeellisuudesta.
- Mikäli perheestä osallistuu useampi lapsi, jokainen tulee ilmoittaa erillisellä lomakkeella.
- Leirien toimintakieli on suomi.
- Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
- Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.
- Mikäli ilmoittautumiseesi tarvitsee tehdä muutoksia, ota yhteys toiminnanohjaajaan, älä täytä uutta ilmoittautumislomaketta. Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä toiminnanohjaajaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin (skrollaa alaspäin kesäleirisääntöihin) sekä maksu- ja toimitusehtoihin.
Ilmoittautuessasi hyväksyt ilmoittautumis-, peruutus-, maksu- ja toimitusehtomme. Kiitos!

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

7.8.2023 10:00 – 8.8.2023 15:00

Paikka

Nuorisotila Nasta, Urheilutie 10, 33960 Pirkkala

Hinta

35 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

8 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

11 / 12
← Takaisin