Tietoa meistä

Espoon Lastenliitto ry on espoolainen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää hauskaa vapaa-ajan harrastustoimintaa lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille.


Olemme Espoon alueella vuodesta 1973 toiminut voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Toimintamme ei ole tavoitekeskeistä, vaan siinä korostuvat osallisuus ja yhdessä tekeminen. Toimintamme taustalla ovat Lastenliiton arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä.

Mahdollisuus mukavaan toimintaan ja edulliseen harrastamiseen tarjoutuu ympäri vuoden, kun tarjolla on metkaa kerhotoimintaa sekä hauskoja päiväleirejä. Näiden lisäksi järjestämme tapahtumatoimintaa, erilaisia tempauksia sekä toimimme Espoon kaupungin koululaisten iltapäivätoiminnan palveluntuottajana. Toimintamme on avointa, eikä vaadi yhdistyksemme jäsenyyttä.

Espoon Lastenliitto on lasten ja nuorten järjestö. Toimintaamme voi kuitenkin osallistua myös aikuisena tulemalla mukaan ohjaajaksi, vapaaehtoiseksi tai harjoitteluun. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Löydät toimiston yhteystiedot nettisivuiltamme.

Järjestämme toimintaa pääosin kaupungin tiloissa, kuten nuorisotaloilla, kouluilla, asukaspuistoissa tai muissa toimintaan sopivissa tiloissa. Näin toimintaa saadaan vietyä helposti sinne, missä sille on tarvetta. Mikäli siis teidän alueellanne kaivataan lasten harrastustoimintaa, kannattaa vinkata asiasta meille!

Jäsenyys
Espoon Lastenliitto on lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö ja henkilöjäseniämme ovat pääosin toimintaan osallistuvat lapset ja nuoret, mutta myös vanhemmat voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin lasten ja nuorten toimintaa Espoon alueella. Jäsenenämme saat ensimmäisenä tiedon tulevista jäsentapahtumista, leireistä, kerhoista ja koulutuksista. Yli 15-vuotta täyttäneet jäsenet ovat myös äänivaltaisia aluejärjestön kokouksissa, joissa päätetään aluejärjestön asioista. Tule siis mukaan vaikuttamaan Lastenliiton kautta Espoon lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön!  Lisätietoa jäsenyydestä tämän linkin kautta!

Toiminnan rahoitus
Rahoitamme yhdistyksen toimintaa avustuksilla, kuten Espoon kaupungin nuorisojärjestöavustuksella, AVI:n avustuksella sekä kohdeavustuksilla. Lisäksi toimintaa rahoitetaan toiminnan osallistumismaksuilla. 

Yhteistyökumppanit
Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin ja espoolaisten järjestöjen kanssa. Lisäksi teemme alueellista yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Olemme mukana pääkaupunkiseudun nuorisoverkoistoissa ja valtakunnallisesti teemme yhteistyötä Lastenliiton muiden yhdistysten kanssa.

Some
Pääset seuraamaan meitä Facebookissa nimellä Espoon Lastenliitto ry ja Instagramissa @lastenliitto_espoo