Etsimme luottamushenkilöitä hallituksiin

17.11.2022

Luottikseksi Lastenliittoon

Onko sinulla halua edistää lasten ja varhaisnuorten hyvän elämän edellytyksiä? Kiinnostaisiko vapaaehtoisuus tärkeän työn parissa? Etsimme tulevalle vuodelle hallituksiin uusia luottamushenkilöitä eri puolille Suomea! Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan oman alueesi Lastenliiton yhdistysten toimintaan ja päätöksiin, opit paljon yhdistystoiminnasta ja erilaisten toimintojen organisoinnista, sekä tietysti pääset osallistumaan monenmoiseen hauskanpitoon. Myös lyhyempiin vapaaehtoisuuksiin löytyy monilta alueilta mahdollisuuksia. Haluatko tulla mukaan lastenliittolaiseksi ja edistämään lasten ja lapsiperheiden asiaa? 

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Järjestämme monipuolista harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Toimintamuotoja ovat kerhot, leirit, koulutukset, aamu- ja iltapäivätoiminta sekä tapahtumat. Lastenliitto tarjoaa lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia sekä tukee vanhempia työn ja perheen yhteen sovittamisessa aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä kesän leiritoiminnan avulla. Vaikutamme ja osallistumme aktiivisesti myös yhteiskunnalliseen keskusteluun edistääksemme lasten ja nuorten hyvän elämän edellytyksiä.

Lastenliiton arvot ovat reilu, välittävä, rohkaiseva ja lapsilähtöinen. Arvot ohjaavat toimintaamme sen kaikilla alueilla, ja ne näkyvät vahvasti niin toimintaan osallistuvien kuin ohjaajien, virkailijoiden ja vapaaehtoisten arjessa. Lastenliitossa toiminnan keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen.

Hallitukseen etsitään monipuolisesti erilaisia vahvuuksia. Sinulla voi olla kokemusta tai tietoa esimerkiksi lasten/nuorten hyvinvointiin liittyvissä asioissa, harrastus- ja iltapäivätoiminnasta, lapsen oikeuksista, vaikuttamistyöstä, viestinnästä, markkinoinnista, talous- ja rahoitusosaamisesta tai vaikka järjestötyöstä ja kehittämisestä. 

Hae mukaan haluamaasi hallitukseen, vaihtoehdot löydät alta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi lähettämällä sähköpostia yhdistykseen tai kysyä lisätietoa, yhteystiedot löydät alla olevista linkeistä.

Kerro viestissäsi
- Itsestäsi sekä työ-, vapaaehtoistyö, järjestö- tai muusta kokemuksestasi ja osaamisestasi, joka voisi olla hyödyksi hallitustyöskentelyssä. 
- Mikä sinua erityisesti kiinnostaa Lastenliitossa ja hallitustyöskentelyssä? 
- Mihin asioihin haluaisit päästä vaikuttamaan?

Odotamme innolla uusia hallituslaisia, ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä alueesi yhdistykseen alla olevien linkkien kautta:
Espoo
Häme
Helsinki
Järvi-Suomi
Pirkanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Satakunta
Uusimaa
Vantaa
Varsinais-Suomi