RAISIO, taidekerho, 7-12-vuotiaat

Lapsiparkkitoiminta

RAISIO, taidekerho, 7-12-vuotiaat

7-12-vuotiaiden taidekerhossa tehdään taidetta maalaten, muotoillen, piirtäen, leikaten, rakennellen ja eri tekniikoita yhdistellen. Luvassa on kaikenlaista leikkaamisesta ja liimaamisesta muovailuvahan ja sormivärien käyttöön. Omat taideteokset saa tietysti kotiin mukaan! Hyödynnämme kerhossa kierrätys- ja luonnonmateriaaleja.

Taidekerho alkaa tiistaina 22.1.2019.

Aika: Tiistaisin klo 18.15-19.15.
Paikka: Krookilan nuorisotila, Pujokuja 2, 21200 Raisio.
Hinta: 40€/lukukausi (14krt). Hintaan sisältyy kaikki kerhossa käytettävät materiaalit.

Kerho koostuu 14 kerrasta. Viimeisen kerhokerran päivämäärä saattaa muuttua.

Huomioithan, että lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

KERHO PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA!

(mikäli osallistuminen kiinnostaa, ota yhteys Varsinais-Suomen piirikoordinaattoriin julia.lastunen@lastenliitto.fi)

22.1.2019 18:15 – 14.5.2019 19:15

Raisio