Selfiesuunnistusta Leppävaarassa Lastenviikon kunniaksi

14.11.2016

Lapsen oikeuksien juhlapäivää vietetään vuosittain 20. marraskuuta. YK:n hyväksymä lapsen oikeuksien sopimus tuli voimaan Suomessa 25 vuotta sitten. Vuoden 2016 YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen teemana Suomessa on yhdenvertaisuus.

Kansallinen Lastenliitto on jo kolmena vuonna nostanut esille lapsen oikeudet ja viettänyt kokonaista teemaviikkoa lasten kunniaksi. Tänä vuonna Lastenviikkoa vietetään yhteistyössä muiden lapsi- ja varhaisnuorisojärjestöjen kanssa 14.-20.11. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa tukevat järjestöt juhlistavat Lapsen oikeuksien päivää ja lapsen oikeuksia järjestämällä pitkin viikkoa erilaisia lapsille ja nuorille suunnattuja tapahtumia ja tempauksia ympäri Suomen. Viikon tunnuslauseena on ”Lapsella on oikeus harrastaa” ja kampanjan löytää somesta tunnuksilla #harrastan ja #lastenviikko.

Espoon Lastenliitto juhlii Lastenviikkoa LeppävaaraGo! – Selfiesuunnistusbingolla, jonka tarkoituksena on esitellä erilaisia harrastusmahdollisuuksia Leppävaaran alueella. Suunnistus ei vaadi sitoutumista eikä kuvien jakamista vaan tarkoituksena on harrastaa yhdessä. Löydätkö siis harrastukset annettujen kuvavihjeiden perusteella? Nappaa selfie kunkin harrastuksen inspiroimana ja jaa halutessasi kuvia Facebookissa tai Instagramissa hastageilla #lastenviikko #harrastan #LeppävaaraGo Huom! Suunnistusta voi toki pelata muuallakin kuin Leppävaarassa.

Espoon lisäksi tapahtuu muuallakin Suomessa, joten käy kurkkaamassa kaikki tapahtumat nettisivuilta: www.lastenviikko.fi