TURKU, Kamu-kameleontin hiihtisleiri 2024

Hiihtolomaviikolla järjestettävä päiväleiri Turussa Kupittaalla!

Hiihtisleiri tulee taas Turkuun! Vaihtelevaa ohjelmaa sisältävä päiväleiri kulkee nimellä Kamu-kameleontin hiihtisleiri. Kamu-kameleontti on Lastenliiton oma vekkuli maskottihahmo, ja Kamun leirillä pääsee pitämään hauskaa porukalla. Turun kupittaalla Uudenmaankadulla 20.-24.2.2023 järjestettävä päiväleiri sisältää esimerkiksi yhdessä pelaamista ja leikkimistä, liikkumista, askartelua, sekä retkeilyä lähiympäristössä. Leiriläisten toiveet otetaan vahvasti leirin suunnittelussa huomioon! 

Leiriemme tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen ja hauskanpitoon.

Leiri on avoin kaikille n. 7-12-vuotiaille lapsille. Osallistumismaksu sisältää päivittäisen lounaan, välipalan, materiaalit, vakuutuksen ja muut mahdolliset (esimerkiksi liikkumisesta aiheutuvat) kulut. Muistathan ilmoittaa lapsen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.


Aika: 19.-23.2.2024 päivittäin klo 10.00-15.00 (Huom! ovet ovat auki päivittäin klo 9-16).
Paikka: Uudenmaankatu 16, 20500 Turku. Säästä riippuen vietämme paljon aikaa ulkona.
Hinta: 90€ (hinta sisältää lounaan, ohjelman, materiaalit ja vakuutuksen).

Ilmoittautuneet saavat tarkemman leirikirjeen sähköpostitse, ota yhteyttä piirikoordinaattoriin mikäli et ole saanut leirikirjettä!

Huomioithan, että leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (mahdollisuus myös laskuun)Lomakkeen täytön jälkeen sivusto siirtyy maksusivulle (paitsi jos valitsit laskun), mikä saattaa kestää pienen hetken. Mikäli ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia etkä saa vahvistusviestiä, ota yhteys piirikoordinaattoriin (varsinais-suomi@lastenliitto.fi). 

 

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

19.2.2024 10:00 – 23.2.2024 15:00

Paikka

Turun Riennon kerhotalo, Uudenmaankatu 16

Hinta

90 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

7 / 20
← Takaisin