TURKU, Luontoleiri, 7-12-vuotiaat 2024

Turun Lastenliiton luontoleirillä nautitaan kesästä ja ulkoilusta luontoteeman mukaisesti!

Kesäloman toisella viikolla järjestettävällä luontoleirillä retkeillään moninaisessa luonnossa sekä käytetään luontoa ja sen antimia leikin ja muun puuhaamisen perustana. Leiri aloitetaan päivittäin Riennon tiloista (Uudenmaankatu 16, 20500 Turku) tai toisesta sijainnista, mikäli leiripaikkaa muuttuu, josta siirrymme ulos leiriohjelman pariin. Luontoleirin aikana retkeilemme mahdollisuuksien mukaan lähialueiden lisäksi muissa kohteissa. Liikkuminen tapahtuu jalan, pyöräillen tai autokyydillä. 

Leiriemme tavoitteena on tutustuttaa leiriläisiä luonnon tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä tarjota mahdollisuuksia mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen ja hauskanpitoon.

Leiri on avoin kaikille n. 7-12-vuotiaille lapsille. Osallistumismaksu sisältää päivittäisen lounaan, ohjelman ja materiaalit, vakuutuksen ja muut mahdolliset (esimerkiksi liikkumisesta aiheutuvat) kulut. Muistathan ilmoittaa lapsen mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkempi leirikirje lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen leirin alkua (seuraathan myös roskapostikansiota)!


Aika: 10.-14.6.2024 päivittäin klo 10.00-15.00 (Huom! ovet ovat auki päivittäin klo 9-16)
Paikka: Uudenmaankatu 16, 20500 Turku (Riennon tilat), HUOM! Paikka saattaa muuttua 2 km säteellä. Vietämme suurimman osan ajasta ulkona.
Hinta: 95€ (hinta sisältää lounaan, ohjelman, materiaalit ja vakuutuksen)

 

Tutustuthan ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihinmaksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin.

 

Huomioithan, että leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (mahdollisuus myös laskuun)Lomakkeen täytön jälkeen sivusto siirtyy maksusivulle (paitsi jos valitsit laskun), mikä saattaa kestää pienen hetken. Mikäli ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia etkä saa vahvistusviestiä, ota yhteys toiminnanohjaajaan (varsinais-suomi@lastenliitto.fi).

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

10.6.2024 10:00 – 14.6.2024 15:00

Paikka

Uudenmaankatu 16, 20500 Turku HUOM! Paikka voi muuttua

Hinta

95 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

20 / 20
← Takaisin