Kokkikerho Halssilan Ilvespuisto Kevät 2019

Kuopion paikallisyhdistys

Kokkikerho Halssilan Ilvespuisto Kevät 2019

Tervetuloa kokkikerhoon!

Kokkikerho on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille.

Kerhossa kokkaillaan, leivotaan ja vietetään muuten aikaa yhdessä leikkien ja pelaillen. Mukaan et tarvitse muuta kuin reippaan mielen!

Missä: Halssilan Ilvespuistossa

Milloin: Torstaisiin klo 17-19 . Ensimmäisen kerran kokoonnumme 17.1.2019

Ohjaajina toimivat Krista Koskinen ja Satu Korkolainen

Lämpimästi tervetuloa!

Muuta huomioitavaa:Tutustuthan ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin sekä maksu- ja toimitusehtoihin. Kiitos!

Vapaapaikka kerhossa: Jos teidän lapsenne haluaa osallistua kerhoon, mutta teillä on taloudessa haasteita, voitte hakea etukäteen vapaamuotoisella hakemuksella vapaapaikka. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen jarvisuomi@lastenliitto.fi. Hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan.T

17.1.2019 – 2.5.2019

Halssilan Ilvespuisto