Syyskepparifestarit!

¡Viva la horse!
Kepparipassi, festarirannekkeet, kasvomaalauksia, kavereita ja hauskaa yhdessäoloa.. Niistä on syysloman ikimuistoiset leiripäivät tehty. Tule mukaan keppareiden kanssa juhlimaan syysfestareita!

Leirin hinta on 40 €. Leiriläisille tarjotaan lounas ja leirillä käytettävät materiaalit. 

Mukaan mahtuu 20  innokasta keppariharrastajaa, joten toimi nopeasti!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Pirkanmaan piirikoordinaattori Eveliina Haikansalo (pirkanmaa@lastenliitto.fi) tai 0408307086. 

 

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA OTATTEHAN HUOMIOON ETTÄ:
- Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä - jos leirimaksua ei makseta, ilmoittautumisohjelma ei hyväksy ilmoittautumista.
- Leirin voi peruuttaa ilman peruutusmaksua 25.9. saakka ja leirimaksu palautetaan. Tämän jälkeen perimme kymmenen euron peruutusmaksun, eikä perutun leirin leirimaksua palauteta.
- Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen pirkanmaa@lastenliitto.fi, pelkkä käymättä jättäminen ei vastaa leiripaikan peruutusta.
- Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa leiripaikan seuraavalle jonossa.
- Lähtökohtaisesti toimintaan voi ilmoittaa ainoastaan omat huollettavat.
- Ilmoittaja on vastuussa tietojen oikeellisuudesta.
- Mikäli perheestä osallistuu useampi lapsi, jokainen tulee ilmoittaa erillisellä lomakkeella.
- Leirien toimintakieli on suomi.
- Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse, jos vahvistus ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan.
- Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, leiriä ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.
- Mikäli ilmoittautumiseesi tarvitsee tehdä muutoksia, ota yhteys toiminnanohjaajaan, älä täytä uutta ilmoittautumislomaketta. Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä toiminnanohjaajaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihin (skrollaa alaspäin kesäleirisääntöihin) sekä maksu- ja toimitusehtoihin.
Ilmoittautuessasi hyväksyt ilmoittautumis-, peruutus-, maksu- ja toimitusehtomme. Kiitos!

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihinmaksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

16.10.2023 09:00 – 17.10.2023 15:00

Paikka

Nuorisotila Nasta, Urheilutie 10, 33960 Pirkkala

Hinta

40 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 13 -vuotiaat

Osallistujamäärä

20 / 20
← Takaisin