Oikopolut

HELSINKI - Jumppaohjaaja

HELSINKI - Jumppaohjaaja

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. 

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. 

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus. 
Lastenliiton Helsingin piirijärjestö järjestää touhujumppatunteja 3-4-vuotiaille, tenavajumppatunteja 5-6-vuotiaille ja sporttikerhoa 7-10-vuotiaille lapsille. Kerhot sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä.

Etsimme innostunutta ja oma-aloitteista, lasten kanssa työskentelyyn motivoitunutta kerho-ohjaajaa jumppiin kevätkaudelle 2019. Työtehtävät sisältävät touhu- ja tenavajumppa - tuntien sekä sporttikerhon suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy lasten ohjaamista ryhmätoiminnassa. Arvostamme kokemusta lasten parissa työskentelystä vastaavissa tehtävissä, reipasta otetta ja vastuuntuntoa. Työ sopii esimerkiksi alan opiskelijoille.

Kyseessä on osa-aikatyö. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa tiistaisin klo 17.00-18.30/19.15. Työaika on noin 10 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 4.
Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Lisätietoja: toiminnanohjaaja Piia Honkanen, p.045- 137 2744

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla 25.1.2019 mennessä toiminnanohjaaja Piia Honkaselle, piia.honkanen(a)lastenliitto.fi. 
Nimeä sähköpostin otsikko seuraavasti: "Työhakemus - jumppaohjaaja". 

Täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löytyessä - laitathan siis hakemuksesi mahdollisimman ajoissa!