ESPOO, Haukilahti - Kepparitallin kesäpäivät 7-12v

Espoon Lastenliiton päiväleiri Haukilahden monitoimitalolla 28.6.-2.7.2021 klo 9.00-15.00

Rento kesäleiri keppihevosille ja heidän omistajilleen. Leirillä on luvassa paljon keppariaiheista puuhailua kuten varusteiden askartelua, maastolenkkejä, keppareiden sukuselvitystä, leikkejä ja taidetoimintaa. Mukaan voivat tulla niin enemmän harrastaneet kuin vasta aloittelevatkin harrastajat. Tarkemmat toimintasuunnitelmat räätälöidään ryhmäkohtaisesti yhdessä lasten kanssa heidän mielenkiintonsa mukaisesti. Talli toivottaa innokkaat heppahullut tervetulleiksi. Viikolla taiteillaan, leikitään ja liikutaan monipuolisesti yhdessä oman keppihevosen kanssa. 
 
Huom! Aiemmista vuosista poiketen tänä kesänä leirillä ei tehdä itse keppareita, vaan keskitymme yhdessä hepojen kanssa puuhasteluun. Mikäli haluat ennen leiriä tehdä uuden oman kepparin, tästä linkistä löydät helpon ohjeen oman kepparin tekoon.


Kenelle:
Leiri on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille lapsille. Huomioithan että leiri on puuhailuleiri, jossa vietetään yhdessä aikaa ja touhutaan kaikenlaista kivaa keppihevosten kanssa.

Hintaan sisältyy:
Ohjaajien vetämä hauska ohjelma materiaaleineen sekä lounas ja leiriläisen vakuutus.

Leirivanhemmat infopaketti:
Jotta leiritoiminta olisi mahdollisimman sujuva, tutustuthan leirivanhemman infopakettiin ennen ilmoittautumista. Täältä löydät vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin sekä lisätietoja leiritoiminnastamme.

Ilmoittautumisesta:

  • Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita myös laskun. Mikäli sivu ei ilmoittautumisen jälkeen ohjaudu maksuvaiheeseen, ilmoittautuminen ei ole mennyt läpi.
  • Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Viestistä löydät leirisi tiedot sekä linkin kurssikirjeeseen. Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostisi.
  • Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä järjestökoordinaattoriin.
  • Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla ilmoittautumis- ja peruutussäännöt, jotka voit lukea alta. Sivut avautuvat uuteen ikkunaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!
Terms and conditions for registration and cancellation in English here!

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

28.6.2021 09:00 – 2.7.2021 15:00

Paikka

Haukilahden monitoimitalo, Toppelundintie 13

Hinta

100 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

16 / 20
← Takaisin