Jäsenyys

Tule mukaan tukemaan helsinkiläistä lapsi- ja varhaisnuorisotyötä ja hyödynnä jäsenedut, mm. kesäleireissä - Liity nyt jäseneksi Helsingin Lastenliittoon!

Helsingin Lastenliitto on lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää matalankynnyksen toimintaa lapsille ja lapsiperheille Helsingissä. Jäseniämme ovat pääosin lapset ja nuoret, mutta myös vanhemmat voivat liittyä jäseneksi ja tukea näin toimintaamme. Jokainen jäsen on meille arvokas!

Toimintaamme saa osallistua olematta jäsen eikä kerhoihin ja leireille osallistuvia lapsia liitetä automaattisesti jäseniksi. Jäsenenä saat itse valita, kuinka paljon haluat osallistua ja antaa aikaasi yhdistykselle. Jäseneksi voi liittyä myös kannattaakseen yhdistyksen toimintaa maksamalla jäsenmaksun. Jokainen jäsen on meille arvokas.


Jäseneksi pääset liittymään myös ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. 

Jäsenenä saat: 

  • Jäsenkirjeen 2x vuodessa
  • Jäsenetuna alennuksen kesäleirien hinnoista 
  • Mahdollisista muista jäseneduista tiedotetaan jäsenkirjeessä. 

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 17€

Jäsenlasku lähetetään vuosittain alkuvuoden aikana. Mikäli olet maksanut jäsenmaksun kerho- tai leiri-ilmoittautumisen yhteydessä, ei laskua lähetetä enää erikseen.

Kaikki 15 vuotta täyttäneet jäsenet ovat äänivaltaisia yhdistyksen kokouksissa, joissa päätetään yhdistyksen asioista.

 

Huomioithan, että jäsenyys on voimassa, kunnes jäsen itse (tai jäsenen huoltaja) irtisanoo sen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse toimistoomme.

Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä sekä jäsenyyden peruutuksissa, ole yhteydessä toimistoomme (pirjo.tolvanen@lastenliitto.fi)