Leirit

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lastenliiton leiritoimintaan! 

Kesällä ja muina loma-aikoina järjestämme hauskoja ja edullisia päivä- ja yöleirejä alakouluikäisille ympäri Helsinkiä. Jokaisella leirillä on oma teemansa, jonka mukaan taiteillaan, liikutaan ja leikitään monipuolisesti, leikkimielellä. Leireillä pidetään hauskaa, tutustutaan uusiin kavereihin ja nautitaan lomasta. Vaikka teema on sama useammalla leirillä, on leiri aina ohjaajiensa ja osallistujiensa näköinen kokonaisuus. 

Leirit pidetään pääsääntöisesti Helsingin kaupungin nuorisotalojen tiloissa, mutta etenkin syys- ja talvilomilla leirit voivat olla myös koulujen tiloissa. 

Luethan LEIRIVANHEMMAN INFOPAKETIN ennen leirille ilmoittautumista!


linkki leirikuvauksiin  Kuvalinkki leirivanhemman infopakettiin    Leiri-info Bentsår   leiri-info Meriharju    


Leirien hinnasto

 


SYYSLOMALEIRI 2023

Leiriaika: 16.-20.10.2023

Leiripaikat: Syyslomaleirin paikkatiedot päivittyvät elokuussa. 

  • Kamppi, Ressun peruskoulu, Lapinlahdenkatu 10 - PERUTTU
  • Herttoniemenrannan ala-aste, Petter Wetterin tie 5 - PERUTTU

Teema: Syysleirifestarit: "iViva la fiesta! Festaripassi, ystävärannekkeet, kasvomaalaukset, kaverit ja rento yhdessäolo.. Niistä on syysloman ikimuistoisin leiriviikko tehty. Tule mukaan kanssamme luomaan lasten omia syysfestareita!" 


KESÄN 2023 LEIRIT

KIITOS KAIKILLE KESÄN 2023 LEIREILLE OSALLISTUNEILLE HAUSKASTA KESÄSTÄ! 

SUMMERCAMP-BROCHURE IN ENGLISH

Päiväleirit ovat pääosin 7-10 -vuotiaille. Leiriaika on päivittäin klo 9:00-15:00, poikkeuksena juhannusviikko, jolloin leiri päättyy torstaina. Päiväleireillä taiteillaan, liikutaan ja leikitään viikkoteeman mukaisesti.

 

Yöleirit ovat pääosin 8-13 -vuotiaille. Yöleirejä on sekä telttaleirejä että sisätiloissa tapahtuvia leirejä. HUOM! YÖLEIRIEN IKÄRAJA NOSTETTU 8V. 

 

 


Leiriasioissa ota yhteyttä:

Toiminnanohjaaja

Piia Honkanen, piia.honkanen@lastenliitto.fi, p. 045 137 2744