Kerhot

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lastenliitto ry:n kerhotoimintaan! Lukukausien aikana järjestämme erilaisia teemakerhoja ja muskareita alakouluikäisille ja alle kouluikäisille lapsille ympäri Helsinkiä.

Kerhotoimintamme on kaikille avointa matalankynnyksen toimintaa. Kerhoissamme korostetaan yhdessä tekemistä, leikkimielisyyttä ja harrastamisen iloa - tästä syystä kerhomme eivät ole tavoitekekseisiä tai kilpailuhenkisiä. Järjestämme kerhotoimintaa 2kk ikäisestä aina 14 -vuotiaisiin ja kerhotarjonnassamme onkin muskaria, touhu- ja tenavajumppaa, sporttikerhoa, taidepajaa ja showtanssia - kaikille löytyy varmasti jotain! 

Kerhot toimivat syys- ja kevätkausina, molemmille kausille ilmoittaudutaan erikseen. Syyskausi kattaa viikot 36- 50 ja kevätkausi viikot 4-19. Kerhoa ei pidetä syyslomalla vk 42 eikä talvilomalla vk 8.

Mikäli kerho ei toteudu, perumme sen 1-2 viikkoa ennen kerhon alkua. 

HUOM! Jos kerho on täynnä, ei ilmoittautumislomake ohjaa teitä maksamaan, vaan ilmoittaa teidän pääsyn varapaikalle. Kerhomaksun maksaessa tiedät siis mahtuvasi kerhoon.


  

Kerhohinnat 

  • Jumppa, Showtanssi                               48 e  
  • Muskari                                                        52 e 
  • Taidekerho                                                  58 e 

Kerhotilat ovat pääosin Nuorisopalveluiden nuorisotiloissa, joten tiloissa saattaa olla samanaikaisesti heidän omaa toimintaansa. Toivommekin, että saattajat odottaisivat mahdollisuuksien mukaan lapsia muualla kuin kerhotiloissa.


Kerhotoiminnassa huomioitavaa: 

  • Kerhoon ei saa osallistua sairaana
  • Kerhoon tultaessa ja sieltä poistuessa huolehditaan käsien pesusta ja desinfioinnista

Turvallista kerhoilua!


SYKSYN KERHOT 2023 

Syksyn kerhojen ilmoittautuminen on nyt auki!

 

TOUHUJUMPPA 3-4v / TENAVAJUMPPA 5-6v / SPORTTIKERHO 7-10v 

 


Kerhoasioissa ota yhteyttä:

Toiminnanohjaaja

Piia Honkanen, piia.honkanen@lastenliitto.fi, p. 045 137 2744